Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 449

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Benzse biraz önce 4 levetntten Kurtkoye geldim ozlemisim basmayı bastım bütün yakitida bitirdim bugün agvaya yola cikicagimdab onu odullendirip LPG yi fulledim 58 lira falan verdim 50 lirada benzin aldım canavar gibi bekliyor yola çıkmak için bakımlar iyi geldi ona :saygılar
ADK

baki çelik

Oralar çok güzel hakketen açık hava iyi gelir sana da aracına da  :halazn:

suskun

bugün sabah erkenden boyacıyı içtimaya aldım  :bekleriz:
H.G WORKS

alper19

Alıntı yapılan: suskun81 - 05 Şubat 2011, 18:58:54
bugün sabah erkenden boyacıyı içtimaya aldım  :bekleriz:
hayirdir hamit abi bi aksilikmi var ?

ReDDeviL

Bugün toplam 350km yaptım dinlenmeye bıraktım devil imi ;D
ADK

STAK67

bende uzun yol yapanlardanım :) bugün çoruma geldim komple yıkamaya girdi burda 2 3 tane müşterisi çıktı bakalım :) şimdide amcamın evinin önünde yatıyo

suskun

Alıntı yapılan: alper19 - 05 Şubat 2011, 19:09:18
hayirdir hamit abi bi aksilikmi var ?
yok erkenden dükkana  gittim o manada :D :D
H.G WORKS

alper19

Alıntı yapılan: suskun81 - 05 Şubat 2011, 23:36:58
yok erkenden dükkana  gittim o manada :D :D
tamam o zaman hamit abi  :D ne zaman biticek boya isi

suskun

boya bitti yarın topluyoruz yasinle
H.G WORKS

alper19

oo hadi hayirli olsun hamit abi :tamamdir :sevgi: ne zaman gorcez

suskun

H.G WORKS

vw6n

Yıkadım,içini temizledim,kapı eşiklerine siyah folyo yaptım,arka cam rezistansının camdaki kablosunun lehimi kopmuş onunla uğraştım ama lehim tutmadı,ön plakayı çıkardım.

GolfMk1Cabrio

Dün gece ben değilde arkadaşlarım yaptı bi kalleşlik  >:( 3 kişi geziyoduk arabayı yıkatmıştım cafenin önüne çektim indiğim gibi bi adam geldi ''satıyo musun genç ''dedi yok dedim ne kadar piyasası dedi 9000 verdiler dedim tamam bende 9000 veriyom dedi yok dedim git başka cabrio al diye ben adamın yüzüne bakmazken saolsun arkadaşlarım bi verdi gazı işte Bursa'daki tek LPG'siz tek kırmızı Golf Cabrio bilmem ne falan diye herif iyicene galyana geldi 10.000 fazla veremem dedi  >:( Yok abi satmıyorum dedikçe elimi tutmaya uğraşıyo arkadaşlarda sat başka alırız diye tutturdu kitledim benim kızı bastım gittim saolsun arkadaşlar telimi vermişler adama kaç kere aradı daha temin yine aradı sövdüm kapattım artık nabayım  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???