Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
:( mk2 im artik satlık

:( mk2 im artik satlık

Başlatan davut, 02 Şubat 2011, 08:37:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

1984 Volkswagen Golf 1.6 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el

diesel golf 3 alacagimdan dolayi satliktir arkadslar bilginize uygun diesel mk3 olursa takas edebilirz

brkdmr38

hayırlısı bakalım abi ...
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

davut

saolasin burak hayirlisi elbette

brkdmr38

Dün ilanı görünce sahibinden.com da  sasırdım.Tez zaman da MK3 ile görmek dileğiyle
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

davut

aslinda mk2 yi cok seviyorum  ama bendeki mk3 sevdasi baska   tsk ederim insh  burak bakalim artik

barut

ilandaki son resimde ayakkabı boyası görünüyor ya o resmi bence biraz kırp görünmesin :)

davut

görünsün  yanlis anlayan olabilir orasini bilemem ama  ön tamponlar ve dodikler sifir  boyayla  bi işlem görmedi hiç genede tsk ederim  kırptm :)

VolBull

Hayırlı satışlar, değerinde gider inşallah. Ayıcıkta duruyor orada  :D

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

davut

:) arabayi ilk tanilttigimdada  ilk gözüne o takilmisti :D volkan   insh senin arabada degerinde satılır rabbim gönlündeki arabayi versin insh

VolBull

Amin şefim. Senin araba değerinde gider ama benim araba değerinde gidecek gibi görünmüyor. Hasta olan çok ama değeriniı veren yok, paso ölücüler arıyor.  >:(

-35 KRL 53- -16 AV 332-

davut

aynen benide öyle 6 bin  olurmu baska vermem diyen ariyo 6 bin yazsam 3 bin verecekler sanirim :)

VolBull

Ben ilk aldığımda öylesine 7500e koymuştum nete, araba bezinde de çalışmıyodu. 6 veriyolardı habire. Şimdi benzinde de çalışıyor, 4-5 veriyolar.   >:( Kısmet artık bakalım ne olacak.

-35 KRL 53- -16 AV 332-

davut

hayirlisi ya  ikiside degerinde gidicek insh  du bakalim azcik sabr edelim olur bisiler satarim aslinda gözünün yasina bakmamda  golf3 le aradaki fark cok fazla 11.5  a buldum bi golf satabilirsem alacam hemen :)

davut