Dakika 1 GOL 1 :) İlk polo arızamızı verdik :)

Başlatan ThE_Unforgiven, 28 Ocak 2011, 14:29:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasoci

30 lira sıkışmış araya desene  :D bereket daha masraflı bişey değilmiş...
96 HB 1.6 LPG Laci Polo

ThE_Unforgiven

aynen ama polo bana göre değil bunu anladım...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Sıkma canını sorunsuz araba olmaz gti da olsa ölümsüz degil sonucta ama vitesin öyle olması ilginç 1,5 senedir polocuyum şükürler olsun basıma gelmedi
ADK

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 28 Ocak 2011, 17:16:24
Sıkma canını sorunsuz araba olmaz gti da olsa ölümsüz degil sonucta ama vitesin öyle olması ilginç 1,5 senedir polocuyum şükürler olsun basıma gelmedi

ben sert kullanıyorum altan ondan.

ReDDeviL

Sert kullanmaya bu sorunun çıkması bile ilginç sert kullanan tanidiklarimdada vites problemi duymamıştım ondan neyse gecmis olsun
ADK

ThE_Unforgiven

altan sportline nın vites problemi olduğunu herkez biliyor vites kulaklarının çok hassas olduğu filan ama bende burdan patlak verdi işte.

cyber34

Gel benim arabayı vereyim sana 20 tl ile 100 km gidersin.
Hiç masrafta çıkarmaz sana :D :D

ThE_Unforgiven

yine golf düşünüyorum aslında iyice düşünmem lazım 1.8 kr olabilir yada polo olursa çok temiz olmak kaydıyla 1.6 tek kapı olabilir. Bilmiyorum henuz şu sportline ı satayımda bakıcam.

atego

Geçmiş olsun, arabanın önceki sahibi de sert kullandıysa zamanla zayıflamış, size patlamış olabilir. Sonuçta Polo bile olsa spor olarak tasarlanan bir arabada olması zor bir şey. İlk defa sizde karşılaştım bu olayla :)

ThE_Unforgiven

atego ben ilklerin adamıyım. Dün gece sahilde gazladık kaan ben talha filan aracın tek spor yanı motor sesi :D Sesi gibi gitse başka bişey istemiyorum harbiden arabanın içinde çok hızlı gidiyomuş hissi veriyor itiraf etmeliyim :)

Sekman kırması garip hani şanzıman kopsa anlarımda o sekmana fiziksel olarak hiçbir güç binmez ben makineciyim bu arada :D

5ani5 mk2

Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

Fatih GTI dan bahsediyorum Kr veya 8v olabilir bilmiyorum belki poloya devam zaman göstericek :D