Ynt: Golf Mk1 GTd Blue "Sold out"

Başlatan cahitarsal, 30 Ocak 2010, 22:39:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cahitarsal

selcuk abının en son koydugu suan gozuken,arka camurluga oyle bır folyo kaplıycam bırde pasta cıla atırcam...Ahh coıller warken aynen boyle duyordu canavar

Ön panle ve arka panelıde yazın belkı yaptırım duruma gore.. :)
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: cahitarsal - 27 Ocak 2011, 14:30:38
selcuk abının en son koydugu suan gozuken,arka camurluga oyle bır folyo kaplıycam bırde pasta cıla atırcam...Ahh coıller warken aynen boyle duyordu canavar

Ön panle ve arka panelıde yazın belkı yaptırım duruma gore.. :)

arkada tarafı bende bu arabadaki gibi yapıyorum . buna Swallowtail diyolar . ve çok popüler bi tarz almanyada bu panel yok denecek kadar az. Stoplarım geldi çok şükür. Yakında bende koyucam fotoları inşallah parça toplama işi bitti gibi bişey .

Sevgiler kardeşim.
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 27 Ocak 2011, 15:36:33
arkada tarafı bende bu arabadaki gibi yapıyorum . buna Swallowtail diyolar . ve çok popüler bi tarz almanyada bu panel yok denecek kadar az. Stoplarım geldi çok şükür. Yakında bende koyucam fotoları inşallah parça toplama işi bitti gibi bişey .

Sevgiler kardeşim.

Ovallikten bahsediyosun değilmi abi ?
Evet hiç Bir Mk1 de rastlanmıyo bu panale, Sadece 1974-75 kaslarda var bu panel.
Kılıçoğlu Garage.

5ani5 mk2

Exclusive Garage

STAK67

swallowtail bu heralde çok hoşuma gidiyo benimde

GolfMk1Cabrio

Selçuk abi yine damardan girdi  :saskin:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cahitarsal

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 27 Ocak 2011, 15:36:33

Sevgiler kardeşim.

abıcım bana ftıl takımı bakarmısın komple? bu sekıl degılde hanı bozukluklar warya onları yaptıryım dıyorum bne

cahitarsal

aracın arkasını kısa stopa cevırme kararı almıs bulunmaktayım ztn arka panelım duz degıldı bakalım nasıl olucak..

Birde koltuklarımı ılhan arkadsımaza pazar gunu verıyorum kısmetse artık yenı koltuklarımla olacagım..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cahitarsal - 11 Şubat 2011, 14:00:02
aracın arkasını kısa stopa cevırme kararı almıs bulunmaktayım ztn arka panelım duz degıldı bakalım nasıl olucak..

Birde koltuklarımı ılhan arkadsımaza pazar gunu verıyorum kısmetse artık yenı koltuklarımla olacagım..
Kısa stop bence daha yakışıklı durucak benkrom tamponu uzun stopa yakıştırmıyorum be abi  :p
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cahitarsal

Mawi bocugum kuzum,

Siteden Denizlili Huseyin abimize bir aksilik cikmaz ise haftaya allh kismet ederse denizliye gdiyor en sonki guncel halini mactan sonra ekleyecegm..
Sitedn bna destek olan we yardmlarini esirgemeyen herkeze teskkur edrim..

lostys