Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 445

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

vw6n

blackboyss

Akü aldim Mutlu :D mutlu oldu aracim  ;)

suskun

bugün aracın son durumunu görmek için boyacıya gittim ii gidiyor bir kaç foto alıp konuma yükledim
ATS leri takmaya karar verdim polisaja verdim onlarıda cumartesi hazır ;)
plakaları bastırdım ruhsat işim tamam
alperle arka balon tampon araştırmamız sonucu alper samanlıkta saklanmış bir tane buldu benim için bakalım ...
H.G WORKS

STAK67

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ocak 2011, 14:24:54
bugün aracın son durumunu görmek için boyacıya gittim ii gidiyor bir kaç foto alıp konuma yükledim
alperle arka balon tampon araştırmamız sonucu alper samanlıkta saklanmış bir tane buldu benim için bakalım ...

bende bugün uğrayacaktım aslında arka balon tampon için :D bende değiştirmeyi düşnüyorum abi
bugün arabamın egzos muayenesini yaptırdım.enjektörlerden mazot kaçırıyodu onu hallettim.Egzos ötüyodu onu hallettim bide yeni aldığım beyaz bright ledleri park lambalarıma taktım evin önüne parkettim

musa

ebay dan kn kutu içi hava filtresi aldım.

musa

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ocak 2011, 14:24:54

ne kadara anlaştın polisaj için

suskun

H.G WORKS

nizam

az önce ebay de ihaleyi kaybettim son iki saniye nasıl uzadı rakamlar anlatamam :(
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

STAK67

şimdi sileceklerimide değiştirdim muz silecek almıştım onları taktım biraz ufak duruyo diğerlerinden ama çok menmun kaldım çok hızlı temizliyo ve çokda güzel

suskun

H.G WORKS

musa

Alıntı yapılan: nizam - 27 Ocak 2011, 20:54:37
az önce ebay de ihaleyi kaybettim son iki saniye nasıl uzadı rakamlar anlatamam :(

ne alıodun nizam?

bende verdim bi kaç sipariş bakalım..
burda hiç biyerde bulamadım kn hava filtresi benim araca göre

nizam

Alıntı yapılan: musa - 27 Ocak 2011, 21:21:29
ne alıodun nizam?

bende verdim bi kaç sipariş bakalım..
burda hiç biyerde bulamadım kn hava filtresi benim araca göre

km saati alıyordum şimdi bir tane daha ihaleye girdim olacak en sonunda :) birde kristal stop ihalesindeyim musa
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

baki çelik

Bugün öğlende Hamit'e polisajcının yerini tarif etmekle meşguldüm akşamda Boluda hmetin (Hasan Metin) arkadaşımla buluştum otomatik vites gri mk3 sportline'ı ile geldi beni aldı sohbet muhabbet marşpiyel lazımmış O'nada... Alperle görüştük alalım diye Saray Helvası karşılığı indirip yaptı saolsun! :bekleriz:
az evvel de Ankara'ya geldim yani anlayacağınız bugün kendi arabam hariç herkesin rabası için bişiy yaptım  :melek: