Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hizi Dijital olarak Climate Control ekraninda gormek - Sayfa 3

Hizi Dijital olarak Climate Control ekraninda gormek

Başlatan aRIf, 23 Aralık 2005, 19:42:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serhat4Motion

ekranda o $ekil rakamlar cikiyor ve isi du$uren veya yukselten  (mavi ile kirmizi tu$larina basip 16ya getiriyorum  sadece  herdefasinda  bunu yapiyorum ve oluyor , senin cihazi bilemicem ama kurcala olacak gibi :)

ALPER.

yok youtube a vw grubu araçlar için climatroinc yaz, sürüyle arıza buluyor, biraz kibar bence, fazla dokunmamak en iyisi, sen 16 ya getirince başka bişeye basmıyormusun yine de sorayım da :)

Serhat4Motion

yoo hicbir$eye basmiyoru. zaten istenilen rakamda duruyor. yani 16 ise 16da dur 25 ise 25de duruyorsun. benimkinde16da hizi gosteriyor mesela 16da duruyorum.. menu acili$i aynidir ama belki siralama farkli olabilir mesela seninkisi 17 18 20 gibi.

gunes59

hocam merhaba 2006 cordoba tdi stylance aldım yeni.gayet memnunum.yalnız bu yukarıda anlatılanlar benim klimatronikte de oluyor mu acaba.devirdaim ve yukarı tuşları açmııyor diagnos menüyüde?

ALPER.

bende de ibiza var, böyle açılmıyor daha farklı açılıyor bizde, ama hızı göremiyoruz, o numarada değil bizimkisi

gunes59

işte bizde kaçta acaba.açtım menüyü ama.hızı bulamadım.bizde üst orta alt ısıtma ve yanındaki tuşlara aynı anda basınca açılıyor ve 50 bölüm var.ama 16 17 sıcaklık veriyor

gunes59

Ouzoo

Çok güzel de, hızı dijital görecem diye soğuktan cırcır oluyosunuz; kalorifer çalışmıyor..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

gunes59

Abi havalar ısınınca yaparız.Özellik hoş değil mi?ben daha ayarlayamadım!

ALPER.

güneş yabancı sitelere bile baktım, ibizanın kodlarını bilen yok, artı klimatronik çabuk bozulabilen bir alet pek kurcalama derim

OffLineR

Alın bir adet bluetooth ODB okuyucu
Android veya iPhone'unuzda varsa tamamdır.  ;)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ALPER.

valla hangi sayfadaki uzak kaldım takip edemedim ben onu