Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 444

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

Yağ sıfırlandı filtre değişti  :tavkiss: depo fullendi sonra bitti yolda kaldım sonra benzin aldım ittim vurmadı vurdum kırbacı çalıştı :) şimdi garaja çekiceğim yağmurda ıslanmasın :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ReDDeviL

ADK

Kursat

anti freeze li cam suyu eklendi ve lastik havaları kontrol edildi. + deposu full'lendi ki bu en büyük iş (=
| m . K . c . |    KONYA

ReDDeviL

Dun parkedilerek yaklasik bir 5 gun kadar uykuya yatirildi :)
ADK

GolfMk1Cabrio

Cam suyu bitmişti camsil koydum çamur içinde durmasına gönlüm el vermedi soğuk falan dinlemeyip yıkadım ama içim rahatladı  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

STAK67

30tl yakıt alıp evin önüne parkedildi birazdan sipariş verdiğim yeni parklarını almaya gidicem

STAK67

şimdi bide imza yaptım oğluma  8) hoşumada gitti aslında

alpers3

Alıntı yapılan: STAK67 - 25 Ocak 2011, 21:39:23
şimdi bide imza yaptım oğluma  8) hoşumada gitti aslında
hasan alı bıraz toplu olmus ya hanı yanlara genısletsen we yere bassak daha ıyı olabılır mı ne dersın:Dbu arada guzzel olmus emek var o ayrı bı konu tabııı...

baki çelik

ya nasıl yapılıyo bi tarif et bakiim Hasan'ım ben de kendime göre bişiy yapayım diyorum yapamasamda beğendiğim bişiyi kopyala yapıştır yapabiliyorumdur herhalde

STAK67

Alıntı yapılan: alpers3 - 25 Ocak 2011, 22:51:24
hasan alı bıraz toplu olmus ya hanı yanlara genısletsen we yere bassak daha ıyı olabılır mı ne dersın:Dbu arada guzzel olmus emek var o ayrı bı konu tabııı...
doğru diyosun abi yarın biraz daha uğraşayım yanlara doğru açayım :)

STAK67

Alıntı yapılan: baki çelik - 25 Ocak 2011, 23:02:14
ya nasıl yapılıyo bi tarif et bakiim Hasan'ım ben de kendime göre bişiy yapayım diyorum yapamasamda beğendiğim bişiyi kopyala yapıştır yapabiliyorumdur herhalde

abi corel+photoshop kullandım yarın senn arabaya bi deneme yapayım :)

baki çelik

Hasancığım saolasın zahmet vermek istemem o nedenle yapacam dersen de şöyle basit bişiy olsa bana yeter çok teşekkür ederim  :sevgi:

STAK67

bi deneyeyim bakalm abi :) bende fotosu var zaten senn arabanın :)