Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
vw degıl ama alman - Sayfa 2

vw degıl ama alman

Başlatan onurc, 13 Ocak 2011, 00:05:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

hayırlı olsun onur artık almıssınız keyfi ile binmek size kalmış

otoparktan süpheleniyorsan gezerler filan diye aracın ruhsatını yanına al için rahat olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ALPER.

hayırlı uğurlu olsun onur, ne kadar 1.6 turbo gibi gitmese de vectranın gidişinden iyi bir gidişi var insignianın, vectra 1.6 ecotec yü-rü-mü-yor  :-\

brkdmr38

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 13 Ocak 2011, 08:29:16
Vayyyy AC plakayı yeni gördüm ha hiç dikkat etmemiştim :D

Bende ona dikkat çekecektim bi tek polo AC değil galiba hayırlı olsun
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

atego

Hayırlı olsun, çok merak etmişimdir bu arabayı. Gidişi nasıl, bizim arabaları geçebilir mi :D

vw6n

Hayırlı olsu onur kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
AC :sevgi:

suskun

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız  :tamamdir
H.G WORKS

onurc

herkese teşekkürler. poloyu ac alamadık ne yazkkı. rüşvet istediler :) televizyonları yokmuş . eskimiş falanmış fılanmış :D  anayla baba adı a olduğu ıcın . soy ısımde c . oyle alıyoruz işte .
ok men 8) let s go   :halazn:

5ani5 mk2

KAZASIL BELASIZ :) 4yıl opelin içineydim vw yeni geçtim:) opele alman demek artık zor kardeşim GM altında üretliyor tamamen toplama ne yazıkki bunu söylemek zorundayım:) Vectra C -Astra H- Corsa C sonrası Almanların pek bi parmagı yok:)
Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

Evet hatta bunun uzunda bir hikayesi var ikinci dünya savaşı sıralarında geçiyor ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

Buğra abı 0-100 8.9 sanıye. bızım aracı öldürür bu :) Parçaların zaten eskı opel kalıtesı yok . Hala bınemedım arabaya zaten görmedım bıle :)
ok men 8) let s go   :halazn: