dikkat cam silecek problemi

Başlatan hakkihakan, 22 Ocak 2011, 12:57:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkihakan

arkadaslar aracı alalı 3 hafta oluyor ara sıra acıyordum tutuk tutuk calısıyordu on camın silecekleri. acaba dedin lastiklerindenmi havaya kaldırdım kolları yine aynı. ve bugun hiç çalışmıyor artık .  butonunu acıyorum ancak ben elimle silecek kollarına yardımcı olursam calısıyorlar.silme işlemi bittiginde kendi yerine değilde biraz yukarıda konumlanıp duruyorlar. bende m3 yaglayıcı sprey vardı kaputum acıp ızgaraların arasından puskurttum ama nafile. silecek motoru değişecekmi  yaglanacakmı?
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

R-Line

kollar zamanla kirden yağsız kalıyor
sökülüp temizlenip yağlanacak
senin yaapabileceğin bir iş değil, alet edavat gerekiyor. birde o ızgaralı plastiği bilmeyen biri sökerse kırabilir  ;)

hakkihakan

sıktım ben ızgaraların arasına kesin olur dedim ama olmadı be birader tühh
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

R-Line

yok kolları falan komple söküyorlar, yağlamayla olacak iş değil.
izmirdeysen usta konusunda yardımcı olabilrim  ;)

hakkihakan

mk ıv  evet izmirdeyim yardımcı olursan sevinirim. ne yapıyorlar motormu değişiyor. birde silecek calıstırma kolunda hız ayarı var sanırım o etkisiz eleman yaa?

R-Line

o düğme yağmur sensörünün hassasiyet ayarı.

3. sanayide japon oto var biliyormusun
japon dediğime bakma vw parçacısıdır.
o dükkana sırtını ver solda özdeniz oto elektrik var.
İbrahim ustanın dükkanı, kalfası zeki falan var. bu araçları iyi tanıyorlar yardımcı olurlar.

hakkihakan

yagmur sensorumu :D hah bende hızını ayarlıyor zannettim. tamam birader dikkate alacagım tesekkurler...

R-Line

senin aracın kaç model, 2000 model ve üstü comfortlarda var yağmur sensörü  ;)

cimmy

benim silecekler otobanda kilitlenmişti .. silecek motorunu söküp temizleyip yağlıyorlar 50 liracık sıkışmış :)

hakkihakan

evet silecek sıkışmış ayrıca polen flitresi değişti ayrıca su tahliye delikleri tıkanmış ve akvaryum gibi geziyormusum yaa.sıkışıklık bayagı ugrastırdı ayrıca.  70 tl