Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
(Anket eklendi)Stopları değişiyoruz - Sayfa 4

(Anket eklendi)Stopları değişiyoruz

Başlatan ReDDeviL, 21 Ocak 2011, 20:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce hangi stop tercih edilmeli?

1
2
3
4
5
6

ReDDeviL

zaten kafama birşey esti , şeytan birşeyler sölüyo kulagıma orjin stopla takıl , angellarıda sök tak orjin farları sonra kaş hesabına geç sfar sinyallerinide sabitle gez diyor :D ama daha angel satmayla uraşamam hoş gerçi stopbları 1 haftada sattım ama daha uraşamam , 5 numaradaki resimdeki stopblar harika zaten lafım yok ama bulmak sıkıntı
ADK

ThE_Unforgiven

5 ile 6 aynı sadece renk farkı var .
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

biliyorum , forumdan rps 45 vardı çok beğendiğim bir sportline onun arka stoplarıda bundandı beyazı , çok tatlı duruyodu
ADK

atego

Resimde ilkisini de net düşün buna göre karar ver. Yanarken hiçbir farkı yok gece anlaşılmaz zaten :)

Edit: Yandaki çöpü kaldırmayı unutmuşum mazur görün :D

2. Edit: Net olanı da bulanıklaştırdım, çöpü kaldırdım. Böyle daha iyi anlaşılır :)

[IMG]http://i51.tinypic.com/2eaik9y.jpg[/img]

Erhan

Alıntı yapılan: Ouzoo - 22 Ocak 2011, 05:17:24
1-2-4 murat 124
3 kuş serisi
5 harika polo sportline
6 iyi polo sportline

nokta .

ReDDeviL

Bencede 5 inci resim Deki harika ama bulmak zor bulan varsa alayim beyler 8) bugra resim cok iyi oldu kardesim bir elimde nargile yazi yazmak Zor oluyo ;D
ADK

ReDDeviL

Ankarada nasil fiyatlar peki bu ledli stoplarin
ADK

ReDDeviL

Keske bulabilsek bir yerde buldum tr de 500 dedi ustelik beyazi son resimdeki
ADK

onurc

Bu resimdeki stop çok çirkin. Sahibinden de dolu var. 5 numara gerçekten çok iyi  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Diyorum ya bende herkes gibi 5 diyorum ee bulamiyorsak napicaz? Orasini kimse dusunmiyo
ADK

ThE_Unforgiven

Basıcan parayı Döşland dan getirtecen hacım...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

vw6n