Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Clio RS

Clio RS

Başlatan Erhan, 21 Ocak 2011, 01:36:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atego

Maaşallah dyno verisini görmüştüm. Zaten hafif bir araç o beygirlerde yetişen zor olur :) Yazın kabloları alırken binemedim içimde kaldı :D Herhalde bu fiyatlara alınabilecek en ciddi araç bu.

Erhan

evet yaa o gün binemedik, dyno 189hp idi biraz iyimser bence 180-185 arası...

bu fiyatlara bencede daha iyisi yok... kimisi sever kimisi sevmez ama gerçek olan bişey var ki bu araç performans anlamında bekleneni fazlasıyla veriyor, yol tutuşda koni-yay- michelin pilot exalto ile çok fena idi ...

onurc

Hıc bınmedım ama ne kadar saglam gıttıgını cumle alem bılıyor bu arabanın. Cok saglam oldugunu duymustum.Hakkaten ıyı gıdıyormus. Masallah abı kazasız belasız .
ok men 8) let s go   :halazn:

atego

Sevilmeyecek araba değil ki, fotoğraflarda sade sade çok güzel görünüyor. Ah bir de bunun v6 sı uçuk fiyatlarda olmasa asıl o çok güzel (6 silindir hastalığı var bende :))

onurc

Erhan abımız onuda yapar . v6 olmasada v6 yı gerıde bırakacak bıseyler yapar :) Bır ılkı basarmıs daha ne olsun :)

Erhan

V6 da ilginç bi makina zaten halen insanlar 2.0 clio görünce şaşırıyor heralde V6 yı yolda taşlarlar  ;D
V6 zevkli makina ama belli hızlara kadar doğru parçalar ile hızlanmış RS in arkasında kalır, uzunda ise V6 gider ...

xq288

araç güzel kazasız belasız inş...
clio rs hakkında pek bilgim yok ama  hafif olması nedeni ile çok seri diye biliyorum bende... fiyat performans aracaı budur demek Clio RS :)

onurc

Yalnız birşey belırtmek ıstıyorum .V6 da bıle bildiğim kadarıyla iç aksam aynı . En azından gövde rengini kapıların rengini vs vs değiştirebilirlerdi. Daha guzel yapılabılır. Sonucta guzel bır arac alıyorsun görünüş olarak. iç aksamada yansımalı diye düşünüyorum.

atego

Alıntı yapılan: onurc - 21 Ocak 2011, 02:16:39
Yalnız birşey belırtmek ıstıyorum .V6 da bıle bildiğim kadarıyla iç aksam aynı . En azından gövde rengini kapıların rengini vs vs değiştirebilirlerdi. Daha guzel yapılabılır. Sonucta guzel bır arac alıyorsun görünüş olarak. iç aksamada yansımalı diye düşünüyorum.

Bu fikre katılıyorum, az önce videolar vs iyice inceledim. Dışı harika ama içi daha güzel yapılabilirdi. Aynı fiyata r32 alırım ama Rs fiyatına herhalde Rs ten başka bir araba düşünmem.

onurc

Gerçi konuşanlara bak.Bızım arabamızın gti ı nasıl ? bı jant koymuşlar sadece . Şaka bır yana. Tekrar masallah Erhan abım.Kazasız belasız sürüşler.

Erhan

V6 dış olarak epey farklı ama bana abartı geliyor, içi de zaten kaç yaşında clio olduğu için normal, yani M3 vs olsun yine çok fazla fark olmaz bu tip araçların içinde falan...

Bizim kasa RS lerin dış olarak farkları yazim, Hafif aluminyum kaput (serçe parmak ile kalkıyor), ön tampon-arka tampon- marşpiyeler farklı, gövde rengi arka spoiler, şişik ön çamurluklar, OZ F1 jantlar, Mercekli farlar.

Donanım olarakda kısaca, 4 airbag, 6lı cd changer, nubuk-deri koltuklar, ABS,EBD, yol bilgisayarı, spor pedallar-vites topuzu, kadran vs

Erhan

Bu arada teşekkürler herkese ...

ibolution

Maşallah, çok güzel araç. iyi günlerde binersiniz umarım.