Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 4 karbon projesi basladı

golf 4 karbon projesi basladı

Başlatan hakkihakan, 20 Ocak 2011, 00:08:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkay35

karbonfiberi severim çok şık duruyo hayırlı olsun

onurc

Yanlıs anlasılmasın emege saygı fakat. bu stıckerler gercekten cok kötü.Aracı tamamen basıtlestırıyor. sıze gore guzelse sorun yok tabı :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ArIsToCrAd

bunları nasıl yapıyorsun arkadaşım...
Mecnun bilseydi [i]vw[/i] sevgisini; sevmezdi Leyla zillisini...

serhan61

çok hoş olmuş bence.bende deneme amacıyla sustalı anahtarımı kapladım hoşuma gitti şimdi kapı kollarını ön konsolu vs hep kaplayı düşünüyorum bu resimlerde iyice şevk verdi :D

06sg1991

kardeş parçaları artabaya taktından sonraki halinin resimlerini koyarmısın teşekkürler

ArIsToCrAd

ya arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz nerden alıyorsunuz banada sleyinsene...  :-[
Mecnun bilseydi [i]vw[/i] sevgisini; sevmezdi Leyla zillisini...

OffLineR

Ben hiç yakıştıramıyorum kaplamaları.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

R-Line

Alıntı yapılan: OffLineR - 20 Ocak 2011, 15:20:09
Ben hiç yakıştıramıyorum kaplamaları.

+1
üstelik aracın içini basit gösterdiği fikrindeyim.

golf_4

bencede aracı basitleştiriyor ama bu zevk meselesi ..arac sahibi begendiyse gerisi boş tabii
Vorsprung Durch Technik

hakkihakan

yapış yapış yuzey yerine veya sprey boya ile boyamak (plastik  aksağamlar plastik matlastırılıp  ardından plastik macunu ile kaplanacak ve ozen ile zımparalanacak ondan sonra boyanacak ki sizin guzel goruntu ve basitlestirme olayı olmasın.bunu yapan varmı sayın abilerim turkiyede? )  en estetik ve ucuz cozum bu bence.

tabiki fotoları cekecegim taktıktan sonra .
sabır isteyen bir iş heves ile yapmanız gerekiyor.
kapı kollarının bitis kısmını (kıvrımlı) ben sahsen yapamadım.
bazı parcaları karambola soktum.
karbonu gitti gid...com dan siparis verebilirsiniz.
el beceresi olmayan bence kalkışmamalı. cok daha kotu yapabilir.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

R-Line

ben senin bahsettiğin boyama işlemini yaptım   :D
biraz uğraştırıyor ama görüntü olağanüstü  ;)

deli_kan57

bence kötü durmamış aslında. ama bunu sen nasıl yaptın ki?. zordur onu yapması. parça parçamı yaptın kaplamayı. bide ısıtıcı kullanman gerekiyor bu uygulamada.  bide folyonun kaliteli olması önemlidir. ben  ORACAL veya  3M  folyoyu biliyorum kaliteli olarak. 

deli_kan57

FOLYOYUDA  HERHANGİ BİR REKLAM ÜRÜNLERİ SATAN YERLERDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.  3M veya  ORACAL tercihiniz olsun.  :tamamdir