Ses Sistemi İçin Önerdiğiniz Şarkılar...

Başlatan AhMeTH61, 16 Haziran 2008, 10:35:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

H!K!

selam
* etienne-drop_it_(original_radio_edit)
* laurent_h-come_on
* embargo-embargo_2009
* paris-deluxe_(original_mix_edit)
* chuckie_and_lmfao-let_the_bass_kick_in_miami_bitch

berkay35

eğer arabanızda cihaz varsa ilk önce sesi yarıya kadar açın sonra bu müziği sonuna kadar dinleyin daha sonra arabadan inip etrafınızdaki sesleri duymaya çalışın :D Lil Jon ft Eastside Boyz - Push that Nigga Push That Hoe

onurc

yazılan şarkılarn hepsının modası gectı dıye dusnuyorum . 106.2  radyo mydonose ac. yola devam et ;)
ok men 8) let s go   :halazn:

berkay35

Alıntı yapılan: onurc - 19 Ocak 2011, 22:53:54
yazılan şarkılarn hepsının modası gectı dıye dusnuyorum . 106.2  radyo mydonose ac. yola devam et ;)
herkez benim yöntemi bikere uygulamalı diye düşünüyorum  :tamamdir

berkay35

Alıntı yapılan: SeyitE - 19 Ocak 2011, 23:09:37
Far East Movement - Like A G6
ooo oda favorilerim arasında yalnız şarkı 1.5 yıl önce çıktı daha yeni yeni yayılmaya başladı :)

onurc

Ses sıstemı dendıde. 4-5 sene once audıobahn ımmortal dınlıyorduk be :) sımdı 2 tane kolondan cıkan ses yetıyor valla :)

berkay35

Alıntı yapılan: onurc - 20 Ocak 2011, 00:53:53
Ses sıstemı dendıde. 4-5 sene once audıobahn ımmortal dınlıyorduk be :) sımdı 2 tane kolondan cıkan ses yetıyor valla :)
:D ilginç bi yaklaşım

onurc

Muzık sıstemı cart curt eskıdendı . Eskısı kadar ragbet olmadıgını dusunuyorum su anda. Hem gereksız agırlık :)

ReDDeviL

ne alakası var  zevk meselesi onur bu işin sonu yok , bizim bir arkadaşda ağırlık yapıyor die koltuk başlıklarını söküyodu yakında sende o hesap  ;D
ADK

onurc

Aga eskısı gıbı degıl dıyorum :) onceden daha cok ragbet vardı bu hı-fı uzerıne dıyorum.

GolfMk1Cabrio

Valla facede ne videolar var adam öyle bi ses sitemi yapmış bagaj kapağı açıldı açılacak tavan oynuyor arabanın karoserinde oynamadık yer yok ama bence o kadarıda gereksiz bence bende 1 tane 1000w var o bile yetiyor ama onuda sökücem kaliteli bir ses sistemi yapana kadar böyle takılıyorum iç hoparlörleri güzel ses vericek şekilde ayarladıktan sonra 1000w neymiş  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

dj_burak

bep-the time mükemmel bir parça ve eminim ki ses sistemindede yeri göğü ağlatır :)

GolfMk1Diesel

Ya aslında Yabancı Müzik değilde, oyun havaları çok güzel oluyor bence. ???
Kılıçoğlu Garage.