plaka lambası

Başlatan cengiz60, 16 Ocak 2011, 22:36:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengiz60

98 polo hb lerin plaka lambasının nasıl söküldüğünü bilen arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, herkese kazasız seyehatler....

ReDDeviL

tornavida vs bir aletle köşesine takıp çıkarabilirsiniz gibime geliyo ampulde altındadır büyük ihtimal
ADK

cengiz60

aslında biraz uğraştım ama , tamponu zedelemekten korktum vazgeçtim, tavsiye için teş. iyi geceler...

ReDDeviL

tamponun zedeleneceğini sanmıyorum çıkarken çok zorlamaz ampulu değiştirirken kolay çıkartmıştık
ADK

alper19

plaka aydinlatmasinin orda bagaj kapagina dogru olan terafinda kucuk bi oyuk var orayi kankirtin ayni zamanda aydinlatmanin tamponun disina dogru olan tarafina bastirin cikar

alper19

zedelememek icinde tornavidayla tampon arasina bi bez koy bence ise yarar

cengiz60

çok teş. arkadaşlar, bir sorunum daha var, radyosu net değil, bir arkadaşa sordum anteninde oksitlenme olmuştur, çıkartıp temizlemem lazım dedi ama anteni çıkaramadım, eğer içerden ise hiç kurcalamayacağım....

alper19

valla anten nasil sökülüyor hic bi bilgim yok  :-\

ReDDeviL

bagajı açınca hemen üstteki kapağı çıkartıp ordan antenın alt kısmına ulaşıp çıkarmışlardı ben aracı kaplatırken
ADK

alper19

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 16 Ocak 2011, 23:58:25
bagajı açınca hemen üstteki kapağı çıkartıp ordan antenın alt kısmına ulaşıp çıkarmışlardı ben aracı kaplatırken
bu bilgiyi verdigin cok iyi oldu  :D :tamamdir :tamamdir

ReDDeviL

tam net anlatamadım görünce hatırlarım ama yanlış yönlendirmiyim bagajı açıp alttan hallettiler
ADK

alper19

bagaj kapagini acinca plastik bi kisim var kumastan once orayi diyosn sanirim

ReDDeviL

yarın bakıp yazarım daha iyi olur isterseniz
ADK

alper19

cok iyi olur valla simdiden tesekkurler