Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 435

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

arka cam patlamıştı oraya tekrar film çektirdim ve aracımı cilalı yıkattım cayır cayır parlıyo valla canım polom :D

Baland

onurc

6n2 kasa vıtes topuz+körük aldım . on numara durdu. cok kalıte durdu ıc kısım . vıtesı 3-5 e atarken gayet rahat kolum yetişiyor artık :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: onurc - 14 Ocak 2011, 03:13:11
6n2 kasa vıtes topuz+körük aldım . on numara durdu. cok kalıte durdu ıc kısım . vıtesı 3-5 e atarken gayet rahat kolum yetişiyor artık :D

benim otomobilim yok onurun otomobiline vites değiştirdik. 1 yaralı ile fazlazaiyat verden olayı hallettik :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

valla bu arabada herkesın bır emegı var he :)
ok men 8) let s go   :halazn:

murat_2242

bugün atiker'lendik ölçümlerimi paylaşacam en kısa sürede.

ReDDeviL

ADK

cavanozz

yarın muyanem var....  inş. allah'ın izniyle kusursuz olarak çıkarım...  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cavanozz - 14 Ocak 2011, 20:05:15
yarın muyanem var....  inş. allah'ın izniyle kusursuz olarak çıkarım...  :melek:
Hiç şüphem yok  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Baland

GolfMk1Cabrio

Bi parça vardı onu bırakmaya indim gözüme marşpiyeldeki çamur takıldı takılmaz olaydı ay marşpiyele çamur gelmiş,ay bu jant neden parlamıyor,ay camlarım neden kirli orası burası şurası derken bi baktım gece yarısı komple arabayı yıkamışım tentede dahil :D Şimdi balkondan manzara seğreder gibi bakıyorum pırıl pırıl Maşallah'ı var   :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ALPER.

30 liralık mazot aldım, her seferinde aynı istastondan alıyorum, her seferinde yanaştığım pompaları beğendiremiyorum pompacıya, en sonunda bu çalışmıyo mu dedim, içim soğudu  ;D

suskun

olmayan arabama ATS cup aldım olunca takıcam  :D :D
H.G WORKS

ReDDeviL

ADK