Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

STAK67

hayırlı uğurlu olsun maminin jantlar heralde :) çok yakışmış maşallah çok hoşuma gitti bu hali

GolfMk1Cabrio

Bende facede gördüm çok hoşum agitti ama basılmadan olmaaaz ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Ouzoo

Hobaaaa 10 numara olmuş Onur maşallahh  mis mis :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

alper19

cok guzel olmus masallah  :tamamdir
lastik olculeri ne

onurc

herkese cok tesekkurler :D para var huzur var tabı ya  ::)
185 45 15 lastıkler. ay gıda ltd şti a.ş.  sagolsun 15 dk lıgına kıraladı jantları  :saygılar . ama cok yakıstı gercekten . dıbımız dustu dıyebılırım :D  lastıkler simit gıbı kaldı zaten . boy farkına baksanıza :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

para var huzur var 200 lirayla jant parlatıyoruz daha napalım :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

c3t1n

hayirli olsun...bunlarin fiyatlari nekadar orda??

ThE_Unforgiven

500-750 euro arası ikinci eli.. Pekte yok çetin ağırlıklı RS var RM pek yok

onurc

pek arastırmadım denk geldıklerım 2.eller  2000 tl , den aşağı yok(orjınal) belkı daha ucuzu vardır.

c3t1n

burdada iyi durumda ikinci el 500€dan basliyor pek fark etmiyor demekki
bizim türkler aldimmiydi tam alirlar rs duruken niye rm alsin ondan rs cok vardir ;D

onurc

valla bu janta sahıp olmak henuz kısmet olmadı . nasıp olur ıns :) ama rm ı sevmezdım . canlı gorunce hosuma gıttı. rs rm farketmez artık . bı alma fırsatımız olsunda

ThE_Unforgiven

rm hacım rm ;) RS ofsetsiz alıcan aynı hesap olacak ki 15 j7 ofset rs ben tr de görmedim henuz :D Tırcıya rica etcen anca..

onurc

rs var ama cakma guzel de duruyo meret :D ama rm fenalıkmıs harbıden . hepsı guzel bu bbs ın yav :)