Buda Benim Golf'üm çok memnunum :))

Başlatan GB666, 10 Ocak 2011, 22:49:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GB666

Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar...Yaklaşıık bir yıl oldu arabayı alalı bende çok araştırdım zaten hastaydım arabaya ama millet anca mide bulandırmaya çalışıyor yok böle yok şöle diye..çok şükür' ki tercihimi vw'den yana yapmışım..hepinize kazasız belasız hayırlı günler...allaha emanet olun...

GB666

resim nasık ekleyebililrm arkadasşlar yardımcı olurmusunuz...

hakkihakan

kazasız belasız iyi gunlerde kullan kardeşim.golf efsanedir
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

GB666

allah razı olsun çok saol....foto eklicem ama nasıl yapıldıgını bulamadım :S
Alıntı yapılan: hakkihakan - 10 Ocak 2011, 22:58:41
kazasız belasız iyi gunlerde kullan kardeşim.golf efsanedir

hakkihakan

imageshack.us diye bir site var oraya gir browse yap yukle ve bekle.sonra adres yazılacak sol alt kosede onların içinden doğrudan link yazan kısmı kopyala, sonra bizim foruma mesaj yazma bolumune girve kutucuklardan resim ekleyi tıkla. ve satıra eklenen [xxx][xxx] buna benzer bir sekil goreceksin ve kopyaladıgın yazıyı bu ortadaki parantezlerin arasına yapıştır...
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

LF636 YENİDEN

kazasız belasız sürüşler plakada yakıyo ha 8)

ReDDeviL

ADK

SpeedyTR

Maşallah  :tamamdir Allah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin. Güzel araç.  :)  Plaka gerçekten güzelmiş  ;) :tamamdir

golf_4

masallah, kazasız belasız inşallah.bu arada plaka gerçekten süper
Vorsprung Durch Technik

yellow_driver

bakımı zahmetli ama siyah ayrı durmuş ;) kazasız belasız günler

GB666

GOLF IV AŞK'I DİĞERLERİNE BENZEMEZ

ReDDeviL

bir jant taktmı çok değişir araba bence
ADK

GB666

audi a6'nın ekipman jantı var ince sık çizgili çok yakışıyo ama şuan biraz sıkışık durumdayım az kaldı alıcam :)
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 11 Ocak 2011, 23:26:08
bir jant taktmı çok değişir araba bence