Sizce polo 6n için hangi far

Başlatan ThE_Unforgiven, 06 Ocak 2011, 17:24:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Alıntı yapılan: onurc - 08 Ocak 2011, 00:22:55
orjınal hella yerını hıcbısey tutamaz gercekten :) bosverın angelını mercegını . bır tek powerlook yakısıyor. dıger farlar neden yakısmıyor dıyorum . far zaten kucuk . ıcıne ufacık mercek ufacık angel gırıyor. far ıyıce kuculuyor. benım ılerdkeı planım powerlook alıp angel yapmak . o zaman angela angel derım ıste :) suluman abı alda yapak ;)
Powerlook'a angel takmakmı gözünü seveyim Onur  :p

ThE_Unforgiven

Angel işini düşünmüyorum onur sonradan yani. Powerlok iyi gibi bence.

Öncelik kadran iç aydınlatma :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Ouzoo

Vallahi bende binmem arabana Onur :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

onur senın tarzını yemın ederım hala anlıyamadım. hem kolay kolay beğenmiyorsun orjinallik seviyosun powerlook diyosun onada eyw. da içine angel ne alaka şimdi ;D
ADK

onurc

ben cok bınebılıyomda sankı :p neden powerlook a angel yapılmıyor ? onu anlamadım nıye boyle karsıladınız bırden :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Onur psikolojik duruma göre mi değişiyon :P

onurc

aga ıelrde powerlook alırsak dıyorum zaten :d alamıyacagımız ıcın sıkıntı yok :D ayarsız hella far ıle yola devam :D

ReDDeviL

angel angeldır , angelın tarzı farklı powerlook farklı bana göre madem powerlook alıon öle takıl farkını göster , o zaman orjinal farada angel takalım ;D ;D
ADK

ThE_Unforgiven

Ben siparişi geçtim onur hadi hayırlısı :)

onurc

powerlook farlar dırek yuvarlak bır canak . açarsın ıcını tesısatını cekersın .ayrı bı dugme yaparsın . canın ısterse yakarsın .  2 çanağında boyu aynı sayılır zaten . angel halkaları alır koyarsın . zaten powerlook un orjınal parklarının nasıl yandıgını bılıyorsunuz. angella gayette guzel durur ;)

Ouzoo

Alıntı yapılan: P0L0_GTİ - 07 Ocak 2011, 21:18:07
Depo diye biliyorum abdullah abi ben.

Benim jeton full geç düşüyo bugün, Nizam la fazla takıldım sanırım uşak oldik :D

Erhanın farlar in pro'ydu abi :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

PoloGTI

Bu modelde var aslında yanılmıyorsam metin abi takmıstı  ???
Buda orjinal gibi ama seffaf :D

Alıntı yapılan: Ouzoo - 08 Ocak 2011, 00:43:41
Benim jeton full geç düşüyo bugün, Nizam la fazla takıldım sanırım uşak oldik :D

Erhanın farlar in pro'ydu abi :)
:-[ :-[
Vw Polo 6N

vw6n

ThE_Unforgiven

kaput uzatma ile fena birgörüntü olmuş ;)