Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 32

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

Sıradaki parça Deniz'den Altan ve Onura geliyor :)

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Alıntı yapılan: nizam - 07 Ocak 2011, 10:40:20
bende yine kaza ve mevzu haberi bekliyordum  ::)
hayatim dizi haline geldi zaten nizam abi 1inci sezon bitti olay cikmaz tatil bitene kadar kurtkoy yollarinda yokum ;D
ADK

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

Bu jantlarda sevipte kavuşamayanlara gelsin o zaman , ;D ;D ;D

ADK

ReDDeviL

alırsam bbs den başka almam ama deniz için bir tane de ats alıcam canın saolsun kardeşim  ;D
ADK

GolfMk1Cabrio

Senin avatardaki jantlarda hiç fena durmuyor hani ha  ::) Maşallah gırmızı olsun 5 lira fazla olsun
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

dur gökhanpaylaşıcam o resmi zaten bbs den sonra beğendiğim jant bu oldu
ADK

ReDDeviL

ADK

GolfMk1Cabrio

Rengi çok çıtır duruyo  :sevgi: Valla ben bilmem o jant bu jant ne marka araç olursa olsun yere basık olsun sac jant bile yakışıyor yeterki basık olsun adamlar kaç paralık jant takıyor ama basık olmayınca bişeye benzemiyo
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

valla oguz abı atsyı bı tek bu arabaya yakıstıramıyorum . hıc guzel durmuyor  :(
ok men 8) let s go   :halazn: