F1 Korna ***Kargo bedava***

Başlatan BLaCk_VWoLf, 26 Aralık 2010, 01:37:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BLaCk_VWoLf

STAK67

tamda arıyodum aslında :) şu bursum yatsın alıcam inşallah

BLaCk_VWoLf

mustklc

Alıntı yapılan: STAK67 - 26 Aralık 2010, 02:22:41
tamda arıyodum aslında :) şu bursum yatsın alıcam inşallah

burs dediğin eğitim yardımıdır. öğrenci kitap defter alsın diye verilir. bursla f1 korna almak ilginç  ;D ;D ;D
Araba binmek içindir..

Mk1GTI

Ünilerde kitap alan kaldımı yav. kitaplar artık nette PDF olmuş cafe cilerde daha ucuza basıveriyolar onları. :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

STAK67

Alıntı yapılan: mustklc - 26 Aralık 2010, 12:02:30

burs dediğin eğitim yardımıdır. öğrenci kitap defter alsın diye verilir. bursla f1 korna almak ilginç  ;D ;D ;D
:D benm bölüm resim abi :P bizde kitaba pek gerek yok ama kornamdan menmun değilim :D ve hakkaten hoşuma gidiyo bu f1ler  bursum feda olsun :D

ReDDeviL

Bu f1 ile tabir edilen kornanin cesitleri varmi ben daha once aldim bisiklet kornasi  gibi ses cikiyodu butun taksicilerde vardi buda ondanmi ;D ;D ;D
ADK

cyber34

ben aldım stebel marka çok memnunum.
Muayeneden geçemezsiniz kendi kornanızı çıkarmadan bağlatabiliyorsunuz
birde açık olan ağzı yere baksın yoksa su dolup bozulabilir

ReDDeviL

Muanede orjinal korna olmak zorundami ? Vede arkadasin dedigi dogru aynen su girdi bozuldu
ADK

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: cyber34 - 01 Ocak 2011, 20:49:26
ben aldım stebel marka çok memnunum.
Muayeneden geçemezsiniz kendi kornanızı çıkarmadan bağlatabiliyorsunuz
birde açık olan ağzı yere baksın yoksa su dolup bozulabilir

asıl alta bakınca su sıçraması oluyor be içerisine giriyor.Orjinal korna gibi bağlandığında hiç bir problem yaratmıyor

oguz oktay

ben yerinizde olsam f1 yerine alırım bi gotfather devam aynı sekil kornayı caldınmı tepkiler manyak ;D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: oguz oktay - 06 Ocak 2011, 22:47:20
ben yerinizde olsam f1 yerine alırım bi gotfather devam aynı sekil kornayı caldınmı tepkiler manyak ;D
ebüve alalim :D ;D
ADK