Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
97 Polo ABS varmı? - Sayfa 2

97 Polo ABS varmı?

Başlatan eroldemir73, 27 Mart 2008, 17:13:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkanpeker

abs var ise direksiyonun sagındaki dörtlü anahtarı vs.düğmelerinin  bulunduğu bölümde abs ışıgı bulunur

hoşgeldiniz

benim aracta abs var ama boyle bı tus yada ısık yok benzın ısığının orda yanıyor abs 10 sn gıbı sonra sonuyor :) 98 sportline

onurc

1.4 sportlıne ların hepsıdne abs mevcut . zaten 97 ve 98 de var sadece sportlıne modelı (1.4 16v )
98 ın bır kısmından sonrada zaetn kadran golf ıv kadranına döndü .ve abs ışıgıda kadrana alındı . 97 model sportlıne da yanı kendımden ornek vereıym . 4 lünün sırasına abs ışıgı var . aırbag ışığı var. onun üstü 4lü . onun üstü rezistans . 98 de alt 2 kutu boştur ( kadranı golf ıv kadranıysa tabı
bu aracta varmı bılmıyorum .girin bi ıslak zemıne asılın frenlere oyle deneyın :)
ok men 8) let s go   :halazn:

istanbullu1081

merhaba onurc kardeşim. yazını okudumda kafam karıştı. bende 3 ay önce 97 polo aldım. 2 hava yastığı klima ve abs diyen aldım. fakat senin anlattığın düğmlerden alttan 2 si bende boş. geçende arka balataları değiştirdim usta abs var dedi fakat kontağı ilk çevirdiğimde abs ışığı ynmıyor. bu arada arabam 1.6 polo 75 hp ruhsatta 66.1 kw diye geçiyor

mehmetns

benim arabam polo 1997 model open air tek kapı ABS ve 2 air bag vardır.yani sizinkindewde olabilir.

serdar282004

bende 97 1.4 16v var tek hava yastığı abs klima var 1.6larda varmı bilmem ama 1.6 larda yok olarak biliyorum özel üretim olabilir belki

istanbullu1081

evet sanırım özel olarak çıkan bir seri benim araç. çünkü denk gelipte görüştüğüm diğer polo sahipleride şaşırıyorlar abs var dediğimde.

gemicipolo

..