Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk^3ümü PISMAK için ne yapmam lazım

mk^3ümü PISMAK için ne yapmam lazım

Başlatan prens_0606, 05 Ocak 2011, 17:35:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

prens_0606

arkadaslar arabayı pısmak için helezonlarımı kestirip amasitörlerimi sertleştirmem  gerekiyo veya sıkıntı yaratmıycak 5 kişi bindiginde 205/40/16 janlar ile sürtmüycek sekilde aracı nasıl pısabilirim ve tabi en ucuz ve en saglam bi şekilde  ;)

barthez

hiç girme o işlere hem maliyetli hem konforsuz hemde ön takımı çok yoruyor en güzeli
stock binmek :)
golf 4 1,8 Highline

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ThE_Unforgiven

pıstır pıstır ben 1.5 hafta dayanabildim bakalım sen ne kadar dayaancaksın :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 18:28:54
pıstır pıstır ben 1.5 hafta dayanabildim bakalım sen ne kadar dayaancaksın :D

;D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

prens_0606

süleyman abi ben 1 bucuk aydır biniyorum mecburiyetten malum para yok  ;D da nasıl yapcam ve en saglıklısı nasıl olur onu ögrenmek istiyorum

prens_0606

teyzemin ogluda abdullah abi gibi hiç girme dedi helezonları felan kestirmen lazım oda eskisi gibi saglam olmuyo dedi ama araba böylede cok abes duruyor

Halil_50

helezon kestirmek hiç sağlıklı değildir eğer illaki basmak istiyosan spor yay al derim

ThE_Unforgiven

Alıcaksın amortisör + yay kiti anca çözüm o tabi istanbulun yolları taştan sen çıkardın beni baştan şarkısı da var :D

cemdermen

spor yaylarda çözüm değil... amörtisörleride değiştirmelisin

sert darbeleri 40 yanak ve spor helezonlar sert bir şekilde amortisörlerine gönderecek ve zaman içinde sonuç hüsran

40 yanakta balon derdin bitmez, araba çekmez

kolay gelsin şimdiden :)
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

prens_0606

süleyman abi tahmini nekadar tutar o dediklerin sende yaptırmıstın heralde

prens_0606

nası yani cem amastör ve yay kiti aldıktAN sonrada iyi olmas mı diyosun yani sorun olurmu sürekli diyosun

ThE_Unforgiven