Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
vites konsolu

vites konsolu

Başlatan adıge, 05 Ocak 2011, 09:36:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adıge

Merhaba Arkadaşlar ;

Aracımın vites konsolunu vidalama yerlerinden kırıldı.Seyir halinde iken aşırı ses yapıyor.Bu yüzden vites konsolunu değiştirmek istiyorum.Çıkmasını bulabileceğim yerler varmıdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Kazasız sürüşler....

nizam

internetten oto2000 yaz orayı ara vardır ellerinde ama istedikleri rakam fazla olabilir değişik uygulamalar dene
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

adıge

nizam ;

Söylediğin yerde yokmuş.değişik uygulama derken neyi kastediyorsun.

nizam

ses çıkan yerleri silikon çift taraflı bant vb seyle tutturmayı dene
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

adıge

LF636 YENİDEN

ya parça treni diye bi ste var ordan baktım şimdi komple orta konsolla beraber var galiba 206 tl fiyat yazmışlr adige kardeş

ThE_Unforgiven

parça treninden mal alan da almayanda pişman :D Genelde yanlış parça geliyor şikayet ivar.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

adıge

LF636 ;

Söylemiş olduğun parçaya baktım.Orada sadece havalandırma diye yazıyor.Neyse ben denizliden bugün buldum parçayı orjinal ve sıfır.Fakat 320 tl.Bi ara para durumum uygun olursa alacağım.
İlgileriniz için teşekkürler....

ØSîRîS

denizlide nerde buldun o bölümü bende yenilemeyi planlıyorum.

adıge

ØSîRîS ;

1. ve 3. sanayide orjinal parçalar satan balatacı mehmet diye biyer var.Oraya sordum.Ellerinde şu an için yok.Sipariş üzerine getiriyorlar.Fakat aracın konsolunu görmeleri gerekli.Yetkili servis Batıya sordum.450-500 tl civarında dediler.

Kazasız sürüşler...

ØSîRîS

tşk.ler biliyorum orayı daha önce alış veriş yapmıştım...