Arabamı sattım :(

Başlatan mehmetcevahir, 04 Ocak 2011, 20:08:59

« önceki - sonraki »

mehmetcevahir

bu gün arabamı sattım ve çok tuhaf bir şekilde kendi kendime soruyorum şimdi. iyi de neden diye... zaten alan kişi de bunu bana sordu. sahi böyle bir arabayı neden satıyorsunuz diye. inanın mantıklı bir cevap veremedim. çok garip hissediyorum şu an  :-[ paylaşmak istedim.

Han

Satmasaydın keşke ozaman :-X
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

baki çelik

canın saolsun kardeş maldır en nihayetinde, alırsın-satarsın hiç sorun değil daha iyisini alırsın ya da daha iyi bişiy yapmak için satarsın her yol aynı inan bana  ;)

cavanozz

boşver memo... bir vw tercih edilecek başka bir otomobil yine bir vw dir..  ;D  
yeni yine yeniden..!! 8)

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ADK

barut

Hayırlısı olsun Mehmet bide golf 3 satması zordur derler dimi

SPARTA

Mehmet kardeş hayırlı olsun.aslında sen benim golfum gitti diye üzülüyorsun.O golfu sattın aslında ama aslında Golf senin ruhunda..onun hızı çevikliği özgürlüğü  aslında senin ruhunda.asla onu kaybetme.yoksa metal parça ve aksamını her zaman bulursun :D

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: ercijuana - 04 Ocak 2011, 20:15:38
Satmasaydın keşke ozaman :-X
Alıntı yapılan: barut - 04 Ocak 2011, 22:02:14
Hayırlısı olsun Mehmet bide golf 3 satması zordur derler dimi
Alıntı yapılan: SPARTA - 04 Ocak 2011, 22:51:56
Mehmet kardeş hayırlı olsun.aslında sen benim golfum gitti diye üzülüyorsun.O golfu sattın aslında ama aslında Golf senin ruhunda..onun hızı çevikliği özgürlüğü  aslında senin ruhunda.asla onu kaybetme.yoksa metal parça ve aksamını her zaman bulursun :D
Alıntı yapılan: cavanozz - 04 Ocak 2011, 20:25:11
boşver memo... bir vw tercih edilecek başka bir otomobil yine bir vw dir..  ;D 

geyiğe bak çok duygusal yazmışım arkadaşlar da teselli etmişler sağolsunlar. smiley seçimi yanlış olmuş heralde. üzüldüğüm yok öyle arkadaşalr. araba işte bastır parayı al süleymanın gti  >:D

ThE_Unforgiven

benim gti reklam etmeyin kardeşim millette fabrikandan çıktığı gibi sanıcak kusursuz araç yoktur D:

mehmetcevahir

süleyman senin gti artık forumun maskotu oldu napcan katlanacan artık o kadar  >:D

SPARTA

Süleyman kardeşimin GTİ sana gider Cevahir abi.sivasa kadar nasil gidecen camı da kırık soğuk girer kar girer:)

ThE_Unforgiven

cam kırkk değil bir karış çatlak ama soğukta yrüyebilir çatlak :D Ben araçtan memnunum sadece bana daha ekonimik araç lasım SPARTA senin aracı test edelim hava kuruyunca bakalım benim kullanımıma dayanabilecekmi gerçek bir GTI kullanıcısıyımdır söliyim :D

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:23:07
Süleyman kardeşimin GTİ sana gider Cevahir abi.sivasa kadar nasil gidecen camı da kırık soğuk girer kar girer:)
ben sivaslıyım gardaş soğuk bize ne ede  :bekleriz:  ama süleyman sen yine de camı değiştirsen iyi olur havalar soğuyacakmış :o