Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo 1.6 1998 satildi - Sayfa 4

polo 1.6 1998 satildi

Başlatan alper19, 30 Aralık 2010, 00:45:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

ADK

gto

düzeldi ancak balansla beraber rotu da bozdu. 3 defa balanstan sonra sac jantlara geri döndüm :)

alper19

benim bi sorun yasatacagini sanmiyorm cunku tamponun ic kismindaki plastik davlumbaza surtuyodu 100 km bile surmedi disler yeniydi ondan yapti henuz balans problemimde yok

gto

peki yakıt tüketiminde bir artış oldu mu ? şu anki yakıt verilerinizi de yazabilirmisiniz? kısmetse bir sene sonra 6n niyetim var :)

ReDDeviL

ama sportline olsun :tamamdir
ADK

gto

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Ocak 2011, 01:41:37
şukela olur :) otomobil dünyasında en sevdiğim modellerde baş sırada 6n var :) sportline+sunroof lu olmalı :) ancak ona da lpg taktırmaya kıyamam :)

alper19

Alıntı yapılan: gto - 02 Ocak 2011, 01:40:48
peki yakıt tüketiminde bir artış oldu mu ? şu anki yakıt verilerinizi de yazabilirmisiniz? kısmetse bir sene sonra 6n niyetim var :)
benim onceki lastikte 70 yanak oldugu icin bi artis hissedemedim  ;D
ben lt hesabi bilmiyormda son zamlardan once 0,33 tl yakiyodu

ReDDeviL

Alıntı yapılan: gto - 02 Ocak 2011, 01:47:32
şukela olur :) otomobil dünyasında en sevdiğim modellerde baş sırada 6n var :) sportline+sunroof lu olmalı :) ancak ona da lpg taktırmaya kıyamam :)
bencede sunroof + sportline güzel seçim , bende lpg taktırdığıma pişmanım ama aracımı çok seviyorum nazar değmesin daha yeni bişiler yaptım  ;D
ADK

alper19

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Ocak 2011, 01:41:37
bencede sportline olsun bide kirmizi olursa mutlaka sunroof olsun  :tamamdir

ReDDeviL

Alıntı yapılan: alper19 - 02 Ocak 2011, 01:53:55
bencede sportline olsun bide kirmizi olursa mutlaka sunroof olsun  :tamamdir
:tamamdir :tamamdir
ADK

alper19

bide benim yakit degerlerini dikkate almayin baski balata bitik + egzozda biraz curuk  :D

gto

0,33 dedim biraz fazla :) balatanın değişmesi baya fark ettirecektir.
Alıntı yapılan: alper19 - 02 Ocak 2011, 01:53:55
bencede sportline olsun bide kirmizi olursa mutlaka sunroof olsun  :tamamdir
3 kapı +çok kollu spoertline jantı bbs olan +airbag+ısıtmalı ayna+klima+atiker  ;D

alper19

isitmali yan aynalar hepsinde var sanirim ya
bu gun serefsizin biri kuzenimin polosunun (97 1.6 3 kapi )yan aynalarini kirmis kablolar vardi
birde yilbasi gecesi kendi arabama bindigimde ilk basta yan aynalar buzluydu sonradan yavas yavas kuculdu kayboldu

gto

benim 1.6 'ım manuel ayarlıydı aynaları.sportline değildi sadece sunroof u vardı. kuzeninizinki sportline mı acaba?