5ani5 style MK''2 SON

Başlatan 5ani5 mk2, 19 Temmuz 2010, 23:24:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

STAK67

ReDDeviL

Ona şüphe yok tabiki , jant alsam bende onu alırdım
ADK

5ani5 mk2

850 tl ye buldum aradaşşlaarr :) önler 8 arkalar 9 alıcam inş Bsa aldık bunlar yoktu o zman kısmet onları verdim gibi bişii takıcam bbSleri:)
Exclusive Garage

STAK67

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 01 Ocak 2011, 23:38:41
850 tl ye buldum aradaşşlaarr :) önler 8 arkalar 9 alıcam inş Bsa aldık bunlar yoktu o zman kısmet onları verdim gibi bişii takıcam bbSleri:)

fiyat uygunmuş fotolarını bi görelim şu jantların  :melek:  ::)

suskun

replika da olsa arabayı %100 değiştiriyo mükemmel duracak senin arabada bilal eminim
H.G WORKS

5ani5 mk2

bencedeee çok güzel olucakk öbleride biraz daha düşürmek mümkün olucak :))))))))))))))))))

BEKLENEN BBS RS JANTLAR STOKLARDA sahibinden.com'da

fiyata aldanmayın 850 tl ye alıcam inş.:) taktırmak filan 900 bulucak bsa dan zarar edicezzz :)
Exclusive Garage

STAK67

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 01 Ocak 2011, 23:57:52
bencedeee çok güzel olucakk öbleride biraz daha düşürmek mümkün olucak :))))))))))))))))))

BEKLENEN BBS RS JANTLAR STOKLARDA sahibinden.com'da

fiyata aldanmayın 850 tl ye alıcam inş.:) taktırmak filan 900 bulucak bsa dan zarar edicezzz :)

jant çok güzel bence göbekteki kırmızı bbsleri gümüş yada siyah yapsan on numara olur :)

5ani5 mk2

siyah olucak bbs etiketleri  bu kişinin ilanını reklam yapmış olucam ama benim lastikcim başkaa bilginizeeeeE:)
Exclusive Garage

ReDDeviL

bbs rs gerçekten hangi araca takılsa yakışıyor  :sevgi:
ADK

5ani5 mk2

bundan 2 3 sene önce yüzüne ble bakmıyodummmmm fakat bbs rs şuan 1 numaraaaam:) başka jant görmüyor gözümm:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

çok ucuzz olmasınnn:) borvet gibi soyuda çıkmasınnnnn :)
Exclusive Garage