barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: htmetin - 31 Aralık 2010, 16:30:22
Arabayı almış..

arabada bi sorun yok demk ki Allah vermesin de... ama  ilk sorunda aramıza katılacaktır eminim. :bekleriz:

htmetin

Alıntı yapılan: mehmetcevahir - 31 Aralık 2010, 16:50:16

arabada bi sorun yok demk ki Allah vermesin de... ama  ilk sorunda aramıza katılacaktır eminim. :bekleriz:

İnşallah sorun bahanesi ile değilde; "arabama hangi jantı taksam", "camlara film çeksemi?" gibi sorularla aramızda olur:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: htmetin - 31 Aralık 2010, 17:12:55
İnşallah sorun bahanesi ile değilde; "arabama hangi jantı taksam", "camlara film çeksemi?" gibi sorularla aramızda olur:)
:tamamdir

barut

Alıntı yapılan: mehmetcevahir - 31 Aralık 2010, 16:50:16

bu laf biraz garip oldu mehmet !!! forum ortamlarını iyi bilirim amacım sizden bilgileri alıp kaçmak değildi.

Sülayman kardeş kusuruma bakma araba göztepede olduğu için planları değiştirdik o tarafa gelemedim arkadaşım yanıma geldi epey bi uğraşıdan sonra dün saat 15:00de satışı alıp 16:00da yola çıktım gece de 23:35de evime girmiştim. Yılbaşını yollarda geçirmemek için bir çok arkadaşımı göremeden dönmek zorunda kaldım.

akşama doğru kendi çektiğim resimlerle otomobilim kısmında izninizle bende yerimi alacam  :saygılar

barut

Alıntı yapılan: htmetin - 31 Aralık 2010, 17:12:55

yardımların içinde çok teşekkür ederim kardeşim aynen dediğin gibi camlara film çeksemmi ilk sorum olacak zaten  ;D

ThE_Unforgiven

Tayfun abisenin işler yolunda gitsinde görüşürüz elbet bir gün bir yerlerde ;) Hadi hayırlı olsun.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

prens_0606

hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşAllah

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: barut - 01 Ocak 2011, 12:18:20
bu laf biraz garip oldu mehmet !!! forum ortamlarını iyi bilirim amacım sizden bilgileri alıp kaçmak değildi.

Sülayman kardeş kusuruma bakma araba göztepede olduğu için planları değiştirdik o tarafa gelemedim arkadaşım yanıma geldi epey bi uğraşıdan sonra dün saat 15:00de satışı alıp 16:00da yola çıktım gece de 23:35de evime girmiştim. Yılbaşını yollarda geçirmemek için bir çok arkadaşımı göremeden dönmek zorunda kaldım.

akşama doğru kendi çektiğim resimlerle otomobilim kısmında izninizle bende yerimi alacam  :saygılar

öyle bir düşüncem yok abi. takılıyodum sadece forumdaki sıcak havanın hatrına. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.

barut

eyvallah sağolun arkadaşlar

valla benden kurtuluşunuz yok artık burdayım :)

ThE_Unforgiven

Tayfun abi ben golf 3 ü boşayıp polo 6n e geçicem sanırım :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

barut

şimdilik bu kadar yarın güzel güzel pozlarla yeni konu gelecek :D

baki çelik

araba çok temizmiş hakkaten iyi bir seçim olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle   :tamamdir