Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 32

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) aynen abı hersey tamamen orjınal . renk tonu aynı . ne sim ne bişey kattırdım . opak kırmızı :)
ok men 8) let s go   :halazn:

d3n1s

Onurcum kazasiz belasiz inşallah çok güzel olmuş, yalnız sinyal konusunda Alpere katılıyorum fume olsa daha güzel olurmuş sanki, mesela beyazların ici siyaha boyansa?

onurc

valla abım su anda onunla ugrasıcak hıc vakıt yok desem yalan olmaz. o meret cok acayıp bıseycunku. acılması baya bı guc olur

GolfMk1Diesel

Oh süper olmuş.. ;) :D Yanlız Sisler sarı olmalı bide en acilinde APP lazım abi :-\ gerisi harika sinyaller felanda.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

deepblue

masallah,super olmus kazasız belasız iyi gunlerde kullan kardesım...

onurc

herkese teşekkür ederım . Turker abım . bırkan kardesım sagolun hepınız.  senın kı kadar guzel degıl Turker abım ama :) ıdare et

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

ADK

onurc

ReDDeviL

ADK

deepblue

logosuz panjur guzelmıs,daha once varmıydı

ReDDeviL

ya türker abi kapla  benim gibi mis gibi oluyor uzaktan amblem oldugu bile belli olmuyor bak benim resimlerdeki uzaktan çekilmiş olanlara
ADK

deepblue

ya ben zaten panjurdakı logoyu soktum boyarım dıye,ole kaldı evde duruyor,boyamı kaplamamı ne yapayım,folyoyu kırtasıyedenmı alıcam

ReDDeviL

Boya gereksiz onun icin abi, ben ilk resimlerini koydumda oylesine yaistik hatta bugun tekrar sökup özenerek tekrar kapladim , herhangi bir reklamciya git abi ordan istedigin renkte folyo sec mat siyah..vs bir parca, vericegin 1 tl bisey ;D sonra amblemi sök kapla bu kadar yagmurda yagdi hicbisey olmuyo
ADK