Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 25

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Altan'ım çok geçmiş olsun, gerçekten zor bi durum  :-\
Sizlere bişey olmamış ya buna şükür, şerefsiz mi aramıyorsun gınla..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

Saol ouz , gercekten tonlarca bole adamlar var neyse cezasini aldilar yeter ona bi daha altindaki buyuk arabanin vebalinin ve sorumlulugunun ne kadar buyuk oldunu anlayarak yasar..
ADK

d3n1s

Büyük geçmiş olsun kardeşim, Allah korumuş

GolfMk1Diesel

Çok Geçmiş olsun Altan abi zor bir durum allah kolaylık versin..
Kılıçoğlu Garage.

onurc

abı gecmıs olsun yav. o yol cok sakattır. cok buyuk gecmıs olsun . cana gelecegıne mala gelsın . sıkma canını
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Hepinize tsk.ederm kazasiz belasiz atlattik. Neyse tadimiz kazmasin sabah maslaktaydim tekrar, proje dedigim islemi bitirdim resimleri bugun koyarim :)
ADK

onurc

sımdı beklıyoruz. acıl bı sekılde bakalım neymıs

ThE_Unforgiven

Onur iddaya gireli m seninkinin aynısı gibi gelior bana :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

ThE_Unforgiven

Ben mantık yürütüyorum bu adam eksozu söktü sırada ne vardı eksozu sökünce hatırla :d
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 31 Aralık 2010, 21:55:48
Geçmiş olsun abi
saol kardeşim
Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 31 Aralık 2010, 16:01:24
Ben mantık yürütüyorum bu adam eksozu söktü sırada ne vardı eksozu sökünce hatırla :d
alakasız bişey yaptırdım bir anda gelişen bir karardı oğuzla bir konuşmamız olmuştu daha sonra ben yaptırcam dedim 2 hafta sonrada yaptırdım koyucam birazdan resimleri beğenmeyeni  :bekleriz:
ADK

ReDDeviL

ADK

onurc

abı onızleme bolumunden dırek eklıyosun yav :) sabırsızlandık hade :D