88' MK2 Golf GTI 16V Projesi

Başlatan Kingpin, 02 Kasım 2008, 00:15:33

« önceki - sonraki »

GolfGti16VMk1

İnşallah kardeşim .

Jant için hbr verde bende ondan alayım :)
Volkswagen Motorsport

Kingpin

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 30 Aralık 2010, 14:30:56
İnşallah kardeşim .

Jant için hbr verde bende ondan alayım :)

Schmidt'leri çözdüm gibi olursa en kötü "Modern-Line" alırız. "TH-Line 3 parça" ağır gelecek gibi. ;D

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Kingpin

G60

Yazıyoruz yazıyoruz msnden tık yok. Beğenmedim sana puanım 3 kanka.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Kingpin

Alıntı yapılan: G60 - 30 Aralık 2010, 18:15:56
Yazıyoruz yazıyoruz msnden tık yok. Beğenmedim sana puanım 3 kanka.

Olm msn out artık mektupla haberleşiyoruz. ;D. Cidden msn'i açmadım kardeşim, açsam cevap veririm yani gardaş.

G60

Ben bilmez. Büyük saygısızlık sdşflsdlfksşfs.
Maaşallah canım kardeşim çoğu bitti azı kaldı bitirde fotolayalım efsanevi. :tavkiss:
Tamponları merak ediyorum ama nettin?

c3t1n

hayirli olsun renk süper duruyor
modern linelarda güzel duruyor tabi 7,5x16 yada 9x16 olarak :)

bunlarinda 3 parcali olanlari var...

Kingpin

Alıntı yapılan: G60 - 30 Aralık 2010, 18:35:32
Ben bilmez. Büyük saygısızlık sdşflsdlfksşfs.
Maaşallah canım kardeşim çoğu bitti azı kaldı bitirde fotolayalım efsanevi. :tavkiss:
Tamponları merak ediyorum ama nettin?

Yan sanayi sıfır malesef. Ama eskilerden daha iyi malzeme kalitesi.

Kingpin

Alıntı yapılan: c3t1n - 30 Aralık 2010, 18:50:34
hayirli olsun renk süper duruyor
modern linelarda güzel duruyor tabi 7,5x16 yada 9x16 olarak :)

bunlarinda 3 parcali olanlari var...

Teşekkürler, 3 parçalı modern line yerine th-line alırım aynı fiyat. Tek parça modern line'da 7X15 de yok. Komple 8x15 ya da 6x15 alacaksın. ;D. O da komik durur. Bir MK1 olsa 13 modern line çakarım güzel olur ha... ;D. Neyse o başka bölüm. ;D

GolfMk1Cabrio

Mşallah Onur abi çok asil bir ton tutturmuşsunuz bu renge ön panjura capcanlı kırmızı bi şerit ne gider beh  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

SONUNDA BOYANDI HADİ HAYIRLI OLSUN ABİ:) DARIZI BİZE:) yaza hazır olcak inş benimkide:)
Exclusive Garage

suskun

kardeşim hayırlı uğurlu olsun bitmesini 4 gözle bekliyorum aracının bu araeda hangi sanayide araba uğrar hem arabayı görürür hem tanışmış oluruz
H.G WORKS