Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 24

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Stoplara bakmam lazim aractan cikardiktan sonra neresini ayiracagimi göZumde canlandiramadim
ADK

onurc

camı ayırıcaksın yapışık oldugu yerden .
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Anladim onur denicem bir ara.                                                                                                     Turker abi bu arada ön panjurdaki amblemi siyah folyo ile kapladik mis gibi oldu yapabilirsin sende
ADK

onurc

arabam bı cıksında logosu eksık kalsın  ;D ;D

ReDDeviL

sabah istinyede park etmiştim aracı , şrfsizin birisi tamponun sağ ön kısmına sürtmüş >:(
ADK

onurc

ben plaksını alıom yanlarına cektıgımın . sende oyle yap :) gecmıs olsun

ReDDeviL

Sureklu kosusturmayla gectigi icin hayatim ugrasilmiyo ama denk gelirsem ifadesini
Alirim ;D
ADK

ReDDeviL

Zaten ordan gecen birisi surtmustur sol taraf kaldirim di sag taraf yoldu yokusa cekmistim hastahanenin hemen arkasina cekmistim
ADK

onurc

koskoca yol oralar. nası surtmusler be arkadas

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

Karakoldan daha yeni geldim ne kadar olayli bir gun gecirdim gercekten.bugun saat aksam 8gibi amcamin anadolu hisarindaki evde toplandik sonra saat 11 bucuk gibi eve cikmak uzere 2 araba yoldaydik nevzat demir tesislerinin
Orda sol seritten gelen serefsiz cöparabasi sol seritten bir anda direksiyonu saga kirmasiyla babin arabaya sol arkadan vurdu araba yalpalayinca o an gercekten aklimi yitirdim az daha takla aticaklardi o an hemen onune gecip resmen camdan diaari xiktim durduramadim
Uste surdu bizden baska 4 5 aracida kaza yaptiriyodu neredeyse 50km kovaladik durduramadik en sonunda polisler onunu kesti ve durdurdu eger polisler helmeden durdurmus olsaydik gercekten o adamlar yasamazdi polis elimden zor aldi  herneyse karakolda islemler yapildi ve yeni evdeyiz
ADK

ReDDeviL

Öndeki arabada babam annem
Kardesim vardi zor kurtuldular gercekten allah kurtardi adami da elimden almasalar belkide suclu bizdik..
ADK