Golf V GTI

Başlatan G60, 19 Kasım 2005, 00:39:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

TDI 170 likı gelsin.. Nekaadar tork okadar köfte :P
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

350 nm tork var keratada...

golf_gti

herkese selamlar arkadaşlar bnde bu arabadan var we gerçekten tek geçiyorum yani kuruşuna kadar değdi çok memnunum..ayrıca bu sitede yeniyim hani belirteyim dedim..

VWci

Alıntı yapılan: golf_gti - 15 Mayıs 2006, 00:53:45
herkese selamlar arkadaşlar bnde bu arabadan var we gerçekten tek geçiyorum yani kuruşuna kadar değdi çok memnunum..ayrıca bu sitede yeniyim hani belirteyim dedim..

hos geldin...;)

TuningLINE

hayırlı uğurlu olsun
aramıza hoşgeldin :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

spy

tam da TR'de varmı mk5 GTI? varmı oole bi babayigit? diye soracaktım ki arkadaş gelmiş..hoş gelmiş ;)

corrado_g60

hos geldın...
allah kaza bela vermesın

golf_gti

en yakın buluşma ne zaman we nerde tam bilmiyorum ama bi haberim olursa gelirim arkadaşlar

G60

Ankarada arada bir buluşup sohbet ediyoruz servisleri teftiş ediyoruz.Bekleriz :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

scuderiavw

Soracaktim, eger MK5 GTI var mi diye Turkiye'de, cekindim. Demekki varmis. Ithal ediliyor mu?

VWci

ithal ediliyor.....ilk geldiginde cok yuksekti fiyati...simdi daha uygun oldu ama pahali hala....65 milyar civari olmasi lazim..yanlis hatirlamiyorsam....

Erhan

98 oktana eksi vermekle haklılar bence, heryerde bulunmuyor birkere şehirlerarası yollarda vs, devletin koyduğu yüksek oktana ekstra vergi, şuanda zaten 97 oktana döndü benzinciler...

Erhan

Bu arada evet MK5 GTI var burada, ama çok az var, burda yeni modada golf V e gti ön tamponu takmak...GTI görünce şüphe ile yaklaşıyorum gerçek mi değil mi diye...