88' MK2 Golf GTI 16V Projesi

Başlatan Kingpin, 02 Kasım 2008, 00:15:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

BBS RS1 lerde alındımı abii:)
Exclusive Garage

Kingpin

Alıntı yapılan: nizam - 28 Aralık 2010, 17:37:57
tahmin etmiştim en bakındıgımda dolarlar hava ucuyordu :D haklısın kimse zengin değil o kadar

Saçma paralar. O malzemelerin maliyetlerini bilince daha bir komik oluyor verdikleri fiyatlar.

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 28 Aralık 2010, 20:35:49
BBS RS1 lerde alındımı abii:)

BBS bakacağız bakalım. Schmidt hayal oldu gibi. Yüzüm olursa bizimkilerden isteyeceğim, malum Almanya'dan onları getirmek biraz zor. 4 adet kazulet. ;D
Ama zaman bulursam kesinlikle sac jant ofsetleyeceğim.  :sevgi:

5ani5 mk2

::)Schmidt zor bulunur zor getirtlir abi BBS replikalar geldii piyasayaa borvet gibi olmaz inş:D bende replicaya gecicem :)
Exclusive Garage

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: Kingpin - 28 Aralık 2010, 17:35:40
Türkiye'den alacak kadar zengin değilim. ;D

Kardeşim bilir işini :)

Yolun açık olsun onurcum . Tek bişey sonra yaparım deme şimdi yap 1 kere olsun geç olsun .

Sevgiler .....
Volkswagen Motorsport

Kingpin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 28 Aralık 2010, 21:12:29
::)Schmidt zor bulunur zor getirtlir abi BBS replikalar geldii piyasayaa borvet gibi olmaz inş:D bende replicaya gecicem :)

Çok düşündüm de farklı duruyor ya baya bir anlaşılıyor çakma RS'ler. Schmidt'te zor değil aslında. Buradan fahiş fiyatla BBS RS satan arkadaşlara sesleniyorum. 2500TL'ye sıfır 16 Th-Line alınıyor.  ;)

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 28 Aralık 2010, 21:56:22
Kardeşim bilir işini :)

Yolun açık olsun onurcum . Tek bişey sonra yaparım deme şimdi yap 1 kere olsun geç olsun .

Sevgiler .....

Teşekkür ederim abi sağolasın... ^-^

STAK67

çok güzel gidiyo maşallah :) proje sonunda jantlar nolacak acaba ?  :D

nizam

Alıntı yapılan: Kingpin - 28 Aralık 2010, 21:59:27
Buradan fahiş fiyatla BBS RS satan arkadaşlara sesleniyorum. 2500TL'ye sıfır 16 Th-Line alınıyor.  ;)

kara borsa bu olsa gerek +1453
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cyber34

Senin ofsetli sac cant boya dahil 400 tl ye yapılıyormus.Topkapı Eren janttan fiyat aldım .bana istanbul Silivri'de bir jant fabrikasında bu isin yapıldığından bahsetti.

Kingpin

Alıntı yapılan: STAK67 - 28 Aralık 2010, 22:11:05
çok güzel gidiyo maşallah :) proje sonunda jantlar nolacak acaba ?  :D

Onları satacağım zamanı gelince.

MeTHea35

iyi gidiyor abi artık sonlarda inşallah istedigin gibi bir şey çıkar ortaya da onun zevki ile binersin kolay gelsin . . .

GolfGti16VMk1

Wayy vallahi görünce şaşırdım ne çabuk cartttt diye oldu diye :)

Len onur sen allah bilir arabayı toplayıp bitirmişsindir bile . Sen varya seeeen :) vallahi bi takım  schmidt fena olurdu fenaaa ama zamanla herşey olur eminim.

Yazın çok güzel bir bluluşma planlıyorum 2 günlük full gece gündüz durmak yok inşallah beraber oluruz.
Volkswagen Motorsport

Han

maaşallah çok güzel olacak nazar değmesin  :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Kingpin

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 30 Aralık 2010, 14:09:55
Wayy vallahi görünce şaşırdım ne çabuk cartttt diye oldu diye :)

Len onur sen allah bilir arabayı toplayıp bitirmişsindir bile . Sen varya seeeen :) vallahi bi takım  schmidt fena olurdu fenaaa ama zamanla herşey olur eminim.

Yazın çok güzel bir bluluşma planlıyorum 2 günlük full gece gündüz durmak yok inşallah beraber oluruz.

Umarım güzel olur abi. Bir yaz olsun buluşmaya da bakarız. Yan yana koyarız tek yumurta ikizi gibi. ;D.

Alıntı yapılan: ercijuana - 30 Aralık 2010, 14:14:46
maaşallah çok güzel olacak nazar değmesin  :tamamdir

Eyvallah kardeşim.