Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Ön camı çatlattık :D Ufak bir taş gelmiş sanırım gecede soğukta yürümüş :( Şööfr kısımının üst trafında bir avuç kadar.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

brkdmr38

Geçmiş olsun abi
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ThE_Unforgiven

eyvallah burak yapacak birşey yok araba işinde oluyor böle napalım...

brkdmr38

bizim camında sağ güneşlik kısmında var dışardan pek belli olmuyorda içeriden belli böyle devam :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ReDDeviL

Suya antifiriz koydum cam suyunada antifirizli su ekledim yeni resimlerini cektim :saygılar
ADK

GolfMk1Cabrio

SÜleyman abi geçmiş olsun nazar değdi sanırsam  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

suskun

süleyman geçmiş olsun dostum nazar
H.G WORKS

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: deepblue - 26 Aralık 2010, 22:06:13
geçmiş olsun suleyman

Türker abi sağol

Alıntı yapılan: suskun81 - 26 Aralık 2010, 22:07:28
süleyman geçmiş olsun dostum nazar

Hamit abi gece bir taş gelmiş yeri izi belli. Sonra aracı parketti msabah bir baktım soğuktan olacakki o iz çatlak olarak yürümüş. Ertesi gün fakrteseyim hemen çizdirip daire içine aldırırdım.Gerçi şu an için sorun yok güneşliğin oradaki kısımda ama yinede can sıkıyor :(

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Aralık 2010, 22:59:35
Türker abi sağol

Hamit abi gece bir taş gelmiş yeri izi belli. Sonra aracı parketti msabah bir baktım soğuktan olacakki o iz çatlak olarak yürümüş. Ertesi gün fakrteseyim hemen çizdirip daire içine aldırırdım.Gerçi şu an için sorun yok güneşliğin oradaki kısımda ama yinede can sıkıyor :(

geçmiş olsun Süleyman, kaskon varsa git değiştir hemen?

ThE_Unforgiven

Kaskom yok :) 1800 lira istemişlerdi bende yaptırmadıydım :) 200 tl filanmış öğrendim sorun yok böle satıcam arayan 3 kişi oldu bugün araç için söledim fiyattan 200 düştüm ;)

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Aralık 2010, 23:31:47
Kaskom yok :) 1800 lira istemişlerdi bende yaptırmadıydım :) 200 tl filanmış öğrendim sorun yok böle satıcam arayan 3 kişi oldu bugün araç için söledim fiyattan 200 düştüm ;)

arka cam için 100 lira fiyat almıştım olipia'dan polo için