Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 25

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

gün yuzune cıktık çok şükür .  :) . ıse gec kalma pahasına olsa bıle gıttım gordum sıncabımı . dısarda ayrı bı guzel duruyormus yav  :tamamdir
MAŞALLAH  :tamamdir

ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Masallah canavar gibi duruyor onurum cok sevindim masallah kardesim
ADK

mami6848

Kardeşim çok iyi yaa maşşallaahhh allah nazarladan korusun inşlh bian önce inşlh kavuşursun :)

onurc

Yorumlar ıcın tesekkurler herkese. beyendıysenız ne mutlu bıze. bakalım bı pasta cıla atılsın . şu anda dedıklerıne gore bu arabanın kötü halıymıs .

GolfMk1Diesel

Allah allah.. :D Onur abi boncuk gibi maşallah. Şimdi en zevkli yanına geldin hadi hayırlısı. kolay gele onur abi.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

onurc

Kardes sagolasın . daha ıyılerı senın olur ınsallah . tesekkurler kardes .  >:D

deepblue

masallah,guzel olmuş ,onur burası hangı sanayı buarada

onurc

Turker abı sagolasın. sanayı degıl burası . opel adam servıs. bızım semtte

deepblue

anladım,cenderedekı opetın karsısı

ReDDeviL

ADK

onurc

aynen abı. bızım vectrayı yapan arkadas yaptı bu arabayı . vectrada işçiliği kotuydu soyledım gecen gun zaten . dedm yaptıgın yerler cok bellı . tum hatları gıtmıs arabanın . bıgun bulusmaya gelırım vectrayla gorurursunuz canlı :D

ThE_Unforgiven

Onur sen benim aracın parlaklığını mı yakalamaya çalışıyosun yoksa :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

atego

Maaşallah harika olmuş araba. Kazasız belasız binersin inşallah. Lpg çıkartma konusunu biraz düşün bence, bu gece veya yarın benzine 7-9 kuruş zam geliyormuş, hoş dün Lpg ye de zam geldi artık bunlar dışında ne yakıt kullansam diye düşünüyorum :)