Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 16

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 22 Aralık 2010, 23:08:51
;D  abi biseyler yapmadan duramiyorum surekli kafamda bi proje gelisiyo sonra maliyeti dusunup beklemeye geciyo :D ama saka maka bbs rs jantlari taksam beni araba konusunda tam anlamiyla tatmin eder yaza dogru alicam buyuk ihtimal

ya ne rs'i, bu yaz bütün borbetli araçların altında bbs rs olacak, çin malı piyasaya girdi ya, bütün taksiler, doblolar şahinler, aklına ne geliyosa, şu araca alacağın yegane jant ATS Cup, gerisini salla

ReDDeviL

Abi resimlerdebmi bilmiyorum ama cok hos gozukuyo bbs gozume , ats pek gitmez gibime gidiyo
ADK

ThE_Unforgiven

Rs i bırak Rm e bak bence :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

d3n1s

linkteki resim, sana ben bu resmi göndermiştim daha önce?

ReDDeviL

Alıntı yapılan: d3n1s - 22 Aralık 2010, 23:23:58
linkteki resim, sana ben bu resmi göndermiştim daha önce?
evet gondermistin bunun piyasasi ne peki. 
ADK

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

Deniz kaç ofset bunlar ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 22 Aralık 2010, 23:29:36
Deniz kaç ofset bunlar ?

ATS'leri bilmiyorum çünkü resimdeki araba benim değil, google'dan bulmuştum vaktiyle, ama ben alıp takacak olsam önlere 7j arkalara 9j takarım.

Altancım piyasası 600 civarından başlıyo, ben arabamı pert etmeden önce biriyle bu jantlar için üzerinde lastikleriyle beraber yanlış hatırlamıyosam 600'e anlaşmıştım. Sitede satanlar vardı bir ara, bir ara görüş istersen

ReDDeviL

Jantlar guzel abi saol yardimin icin ugrastin benim icin, fakat bizim 6n lere bbs daha cok yakistiriyorum yani bana gore :)
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 23 Aralık 2010, 12:29:30
Jantlar guzel abi saol yardimin icin ugrastin benim icin, fakat bizim 6n lere bbs daha cok yakistiriyorum yani bana gore :)

zevk meselesi tabi bişey diyemem, ama aldıktan sonra üzülürsün bence, çünkü çok ayağa düşecek önümüzdeki yaz

ReDDeviL

Orjinalini bulursak oyle belki farkimiz olur abi :)
ADK

onurc

2 gun ıcınde bı bomba patlatabılırım :)
ok men 8) let s go   :halazn: