Westmoreland(Amerikan) görünüm

Başlatan c3t1n, 22 Aralık 2010, 17:15:10

« önceki - sonraki »

c3t1n

Evet arkadaslar burda size benim aracin görünümü nasil yapabilirsiniz göstericem

lagzim olan Parcalar:
- Westmoreland(Amerikan) 85-86 Panjur
- Jettanin Schlossträger(Türkcesi aklima gelmiyor ama Panjur takilan sey)
- VW Taro'nun Lamba tutuculari(altdaki resimdeki gibi)

buda nasil takilacagini gösteriyor
http://www.tuned1.at/cult-classic/specs_pics/specs/us-front.pdf

hadi kolay gelsin

mk1lere yapilisi yok elimde ne yazikki pekde mk1 görmüyorum westmoreland görünümüyle

lostys

hah saolasın muhsincim güzel oldu :D inş erşan la biz de benim arabaya yapıcaz bundan :D panjurumuz hazır :D kadir biladerimiz saolsun.

GolfMk1Cabrio

Yeter artık bende tek far yapınca plakayı sökücem ama camda fazlalık istemiyorum  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

c3t1n

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 22 Aralık 2010, 20:20:55
Yeter artık bende tek far yapınca plakayı sökücem ama camda fazlalık istemiyorum  :-\

camada koyma kardesim seni kim tutuyor :D
ben sadece bulusmalara giderkene camin arkasina koyuyorum park halindede camdan aliyorum...normal günlükte tamponun altinda takili
resimlerde göründgü gibi(Otomobilim bölümündeki)

lostys

muhsincim senin bi fikrini aliyim : us panjurda, balon tampon mu, yoksa ince tampon mu daha şık durur ? balon tamponlu kare far gördün mü? ne düşünüyorsun?

STAK67

bide bu uzun farlar varya onlardan bulamazmıyız ?

GolfMk1Cabrio

Bence MK2'de balon tamponda çift far kısa tamponda U.S daha şık durur  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

c3t1n

her ikisininde resmi var kardesim birisi iste benimki yukardaki bide arkadasinki var

hangisi hosuna gidiyorsa artik bence ikiside güzel duruyor tabi balon tampon olunca camurluk plastikleride olmasi sart

@stak67 uzun far nasil yani ortadakilerimi diyorsun??

lostys

5ani5 mk2

imkann olsada bende çevrsemmm ama coilleri 2 ay uraştım anca geldi bunlar zorrr:) G60 dodokleri bulmam lazım ilk önce:)
Exclusive Garage

c3t1n

panjuru yan sanayide amerikada bulabiliyorsun yanliz kargo cok zor biz bile buraya almanyaya getirtemiyoruz...

5ani5 mk2

:) TR ye hiç gelmez o zmann  biz stok farlara devammmm:) Almanyada zor olmamalıı bu araçlara bakmak parça bulmakkk :) biz burda işgence çekiyoruzz:) adam akıllı yapıcaz diye abi:)
Exclusive Garage

VolBull

Alman malı arabanın parçası nasıl olurda almanyada olmaz?  ??? ???

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

lostys

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 22 Aralık 2010, 22:41:48
:) TR ye hiç gelmez o zmann  biz stok farlara devammmm:) Almanyada zor olmamalıı bu araçlara bakmak parça bulmakkk :) biz burda işgence çekiyoruzz:) adam akıllı yapıcaz diye abi:)
hoho bende var panjur :D