hararet göstergesi

Başlatan omer faruk, 18 Aralık 2010, 22:17:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omer faruk

arkadaşlar bnm hararet göstergesi uzun yolda giderken hiç yükselmiyo hep aşağıda trafik falan sıkışık olduğunda bi 90' a çıkıyo okadar bu neden acaba 90'da sabit kalması gerekmiyomu?

eyup9999

kardeş pek takılacak bi durum değil aslında ama illaki takıcam diosan termostat arızası..ama dediğim gibi bence para vermeye değmez..
bir volkswagen aşkııııı

omer faruk

hımmm anladım büyük bi sorun değil yani?  ama bu kaloriferi etkilemezmi trafik sıkışıkken daha ii ısıtıyo ?

eyup9999

sorun olarak görmemek gerekir çok fazla etkileyeceğini sanmam ama ufak farklar tabiki olur.ama  araç içinde çok fazla üşümüyorsanız prolem yoktur:)
bir volkswagen aşkııııı

omer faruk

anladım teşekkürler dostum :)

omer faruk

eyup9999

bu aracımda olmadı ama bundan önceki iki aracımdada vardı ayrıca arkadaşlarımın araçlarındada var.motorcu arkadaşların yanına gide gelede artık bi arça öğrendik sorunları ve çözülerini..sizin problem % 100 termostat..
bir volkswagen aşkııııı

omer faruk

hımmm anladım yani yaptırmayyınca ilerde daha büyük bi sorun çıkarmıycaksa yaptırmam yani çokda önemli değil okadar masrafa zaten bakımıda geldi

bpinarci

çok fazla bir masraf çıkartacağını sanmıyorum sadece termostat değişecektir.fazla hararet yaparsa araç termostat arızasından dolayı fan açmayabilir buda başka sorunlara sebep olabilir.kış olduğu için bunun olmasıda zor ama bence gidin termostatınızı değiştirin .. :tamamdir

eyup9999

araç termostettan dolayı hararet yapmaz o eski model araçlarda olur bu araçlarda termostat arızası aracın normal ısısından biraz düşük çalışmasını sağlar.bu araçların hararetini ölçen ve fanı açtıran hararet müşiürüdür termostat değil..dolayısıyla araç hararet yapmaz..zaten sizde göstergenin 90 üstüne çıktığını hiç görmezsniz hep 90 ın altına doğru olur kayma..
bir volkswagen aşkııııı

OffLineR

değiştirin fırsatınız olunca.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

omer faruk

nekadardır tahminen bilen varmı arkadaşlar?

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

yesilkrt

hararet müşiri  büyük ihtimal. termostat arızası ise sıcaklık değişimine göre fan açmaz. eğer bunu yaparsa termostattır yoksa hararet müsürü
MK-IV- Comfortline