Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1987 VW Golf MK2 - SATILDI! - Sayfa 2

1987 VW Golf MK2 - SATILDI!

Başlatan STAK67, 15 Aralık 2010, 20:20:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: STAK67 - 16 Aralık 2010, 17:39:03
alıcaksa eğer gidip bakarım haftasonu :)

adam askerde daha ben iki tane buldum ama ilanları kalktı istanbulda 70 75 günü var :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barthez

Alıntı yapılan: STAK67 - 16 Aralık 2010, 17:39:03
alıcaksa eğer gidip bakarım haftasonu :)
ben baktım çaktırmadan ilanlara lpg zamlandıktan sonra nur yağmış
dizellere fiyatlar uçmuş artık kadir kendisi arıyacak zor iş dizel araba
bulmak seçmek :) ilgin için teşekkür ederim yanlış anlama arabayı kaça
aldın  :)
golf 4 1,8 Highline

STAK67

özelden dönüyorm sana :)

STAK67

Bugün sonunda detaylı biçimde inceleyebildim.Sanayiye gidip bide motoruna baktırdım.Çok şükür bi sorunumuz yok ön takımdan gelen bi ses vardı oda gevşeyen bi vidaymış bi sorun çıkmadı çok şükür. :) Gani abilerlede buluşup görüştük dükkanda Bizim oğlanın yeni resimlerini yükleyeyim  ::)

ReDDeviL

ADK

STAK67

Alıntı yapılan: SNCKTR - 18 Aralık 2010, 19:45:56
hayırlı olsun gule gule kullanman dılegıyle  :)
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 18 Aralık 2010, 19:55:04
maşallah
Teşekkür ederim sağolun . kışlık sac jantlarımız takılı :) hoşuma gitmiyo pek ama napalım yaza kadar bunlarla idare edicez

STAK67

MeTHea35

hayırlı olsun kazasız belasız

ccc_mk1

bagaj kapağı ve sağ ön çamurluk ayarsız ön tamponda tam oturmamış ama beğendim valla güzel duruyo  :) dizel bi mk2 mi alsakki :D

STAK67

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 29 Aralık 2010, 14:21:06
bagaj kapağı ve sağ ön çamurluk ayarsız ön tamponda tam oturmamış ama beğendim valla güzel duruyo  :) dizel bi mk2 mi alsakki :D

bagaj kapağını sen söyleyince farkettim :D onlara bi el atmak lazım :) sende al bi dizel rahatla valla istediğin yere tıngır mıngır :D :D

STAK67

GolfMk1Cabrio

Maşallah Hasan abi çok güzel heleki stoplar  çok şık durmuş yalnız plakalıkları iptal et + yen çerçevelerini tinerle sil bide direksiyon kılıfını sök gerisi çok güzel  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 29 Aralık 2010, 21:17:14
Maşallah Hasan abi çok güzel heleki stoplar  çok şık durmuş yalnız plakalıkları iptal et + yen çerçevelerini tinerle sil bide direksiyon kılıfını sök gerisi çok güzel  :sevgi:

sağolasn gökhanım :) ön plakayı ve direksiyon kılıfını söktüm zaten :) yanına gidebilsem bakıcam bi durumuna zaten plakanın altından iz çıkmadı tampon yeniydi silmeye falan gerek kalmadı anlıyacağın :D