Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
buda benim arabam

buda benim arabam

Başlatan davut, 18 Aralık 2010, 09:06:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

arkdaslar buda benim arabam    cok makul bi paraya aldim 2500 lira gibi bi paraya yorumlarinizi bekliyorum neler yapilabilir

ilker_rr

Hayırlı olsun , güle güle kullan. Ben olsam ilk olarak arkasındaki corvette logosunu sökmekle işe başlardım.  :)

suskun

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
nasıl 2500 tl merak ettim?
H.G WORKS

ALPER.

Alıntı yapılan: suskun81 - 18 Aralık 2010, 10:39:08
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
nasıl 2500 tl merak ettim?

abi plaka 38, normal :D

@davut; bu arada hayırlı olsun aracınız,kazasız belasız

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Diesel

güzel bi araç. Aynalarda zaten ayrı bi hava katmış. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

davut

tsk ederim arkdaslar aynalarin detayli fotolarini göndericem simdi  ilginizi cekerse

davut

ilker bu arada nasil 2500 liraya  o biraz karisik  1500 pesin verdik 1000 lirayida sora verdik  aldigimda ön tampon yoktu bi bide kaput boyasi kötü idi onlari simdilik idareten yaptirdim  1 ay sorada insh komple boya kaportaya giricek

oguz oktay

resimlerin cekildigi yer erciyes uni hastanesimi??:))

davut

:) evet ben orda calisiyorum nerden bildin :)

VolBull

Hayırlı olsun araban. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib eder inşallah. Hurdasını bu fiyata satıyolar, iyi bulmuşsun. Arabanın yan yatmışlığı veya taklası var mı? Hatları pekte düzgün gelmedi bana

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

brkdmr38

Valla Kayseri gibi bi yerde memlekette 124 dü bile o paralara satmazlarken mk2 i bu paraya almak açıkcası çok güzel.Hayırlı olsun abi
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

oguz oktay

Alıntı yapılan: davut - 18 Aralık 2010, 13:36:25
:) evet ben orda calisiyorum nerden bildin :)
yozgatlıyım abi aslen cok gelirim kayseriye akrabalarımın yarısından cogu kayseridedir :D

ReDDeviL

Hayirli ugurlu olsun bu paraya harika bencede, kazasiz belasiz ins
ADK