Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara Buluşması ? - Sayfa 12

Ankara Buluşması ?

Başlatan baki çelik, 29 Kasım 2010, 17:38:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baki çelik

şuna ne dersin? bi keresinde cep telefonu mu kapadokya dinlenme tesislerinde unuttum ama Kulu'da müşterimin yanında unuttuğumun farkına vardım hemen tesise döndüm aradım ama bulamadım bu sırada telefonumu belki 50 kez çaldırmışımdır sonra biri telefonu açtı meğersem Mardin seyahat yolcusu bi keko benim telefonu mola yerinde görmüş indiragandi yapmış ama nasıl kapanacağını bilmediğinden sanırım kapatamamış bende 50 kez çaldırınca otobüsdeki yolcular rahatsız olmuş ve açmak zorunda kalmış açtığında sen kimsin dedim? Ben telefonun sahibiyim sen kimsin dedi?  :bekleriz: bende ''bende senden önceki sahibim dedim ama telefonu vermedi   >:( 15 dk sonra aşti'deyim gel al diyo bense Kulu Ankara arası biyerdeyim uçak olsam yetişemem yani bi telefonla onu aştiden aldırdım sonrası malum  :bekleriz:  >:D  ;D hehehe

suskun

kanka çok bomba hikayeler var sende harbidende  :D :D
sen bana alo deseydin skorskyle inerdim herifin tepesine..
H.G WORKS

baki çelik

yağmasanda gürlüyon ya Hamit o da yeter  ;D >:D

suskun

olurmu skorskyden çok inmişliğim var ama şehir içinde hiç inmedim  :saygılar
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 18 Aralık 2010, 00:25:24
olurmu skorskyden çok inmişliğim var ama şehir içinde hiç inmedim  :saygılar
hamıt gecen gun tw de ızledım goruntulerını helıkopterden helıkoptere atlıomussun hawada aga ne ıs ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

suskun

Alıntı yapılan: alpers3 - 18 Aralık 2010, 00:39:35
hamıt gecen gun tw de ızledım goruntulerını helıkopterden helıkoptere atlıomussun hawada aga ne ıs ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
atlarken arada  şarjör değiştirirdik hey gidi günler ;D ;D
H.G WORKS

suskun

H.G WORKS

yassinn

vayyyyyyyyyyyyy bunu alkışlıyorum hamit abiiieeeeee ;D ;D :tamamdir

alpers3

benımde su tabancam var ya benıde alın aranıza:Dyada daha oldurucu bı sılahım onunla canınızı acıtmak  ıstemıorum sapanımla awlarım sızı:D

10-UR

kaplan ve aslan hikayesine kopmuştum...:D
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

10-UR

ulen bu pazar mangal yakıcaktım anasını satıyım  oturup yedik ne güzel ayağımızı çatlattık gerçi pek fazla biey kalmadı  eğer yeriz diyosanız sizin için ayak feda:D
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.