×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2004 pasific ile ankara yolları ... - Sayfa 2
 

2004 pasific ile ankara yolları ...

Başlatan taraftar, 13 Aralık 2010, 23:52:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

totemshark

benim aracımda golf pacific fakat vites otomatik.  Bizim araçlar 4 ileri şanzıman olduğu için çok canlı ve güzel bir gidişi olmasına rağmen yakıt değerleri ile kuzenimin carera 4'ü ile 10 lira fark var.Dolayısıyla otomatik bir golf kullanıyorsanız 8 silindir bir jeepe yakın değerler yakmanız içten bile değil  :) Ben brc kullanıyorum şimdilik memnunum ama lpg ile bile 30 32 lira arası değerler yakıyorum. tabi benzinde 50 60 lira yakıyordum. Bu yüzden eğer taktırıcaksanız brc tavsiye ederim ama manuel aracınıza lpg taktırmanıza gerek yok kanımca çünkü 16v lık motor 8v olanlara göre daha az bir yakıt tüketimi sunuyor.
I :sevgi: my Golf 4

MURAT0154

ben aracıma hiç tavsiye edilmeyen atiker LPG taktırdım 8 ay oldu ve bugüne kadar hiçbir arıza vermedi ve hiçbir şekildeçalışmasında düzensizlik olmadı. aracım 1999 model otm. vites şehiriçinde sakin kullanınca 29 Kr. yakıyor sert kullanırsam maksimum 350 yakıyor. Başka araçları da çok kullandım ve bence bu değer çok fazla değil.

toprak0688

Araban hayırlı olsun.Bendede 2005 bora pasific var.Arabama kit mtm taktırdım fiyatı telefleks ve prins göre uygun.araca uyumlu arıza lambasını yakmıyor.Ankarada bol miktarda kit mtm bayisi var araştır. Ben memnunum.Kazasız sürüşler

yakupcse

Bende atiker kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Tavsiye ederim...


scaliskan

#19
önce hayırlı olsun kazasız belasız.
benim golfe tartarini taktırdım geçen şubatta şu ana kadar hiç arıza veya ayar için gitmedim.
erzurumun kışında bile sorunsuz.
çekişte düşme yok denecek kadar az.
arıza lambası falan da yanmadı.1.6 sr yani akl motor çok uyumlu bi arkadaşın dediği gibi vw mühendisleri lpg ye uyumlu
motor yapmak isteseler bu kadar olmaz.
sakın kalitesiz ve ucuz lpg taktırma.çevremdekilerin tecrübesiile sabittir.her hafta ayara gidersin.:)
ustanın iyi olması ve işçilikte önemli.bunlara dikkat.

blackboyss

2000 M 1.6 golf aracıma lavato taktırdım cok memmunum hiç sorun cikarmadı servis usta ve şans işi bu bence  :saygılar