Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
0 arabaniz? - Sayfa 2

0 arabaniz?

Başlatan ReDDeviL, 17 Aralık 2010, 01:14:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguz oktay

kırmızıda biz düşünmüoz bi kez aldık hayır gelmedi aractan 1 sene bile binemedim doru düzgün siyah fln alırım alırsam

ReDDeviL

Gerci nazar cok degiyo haklisin , siyah veya beyaz iyidir bencede
ADK

oguz oktay

aynen meya güzel bi mavi fln

onurc

yenı polo ve jetta. sahın gıbı ortalıkta .  36 lıraya sıfır polo alınıyor. daha nolsun . keske altımızdakılerın sıfırı uretılse cok guzel olur
ok men 8) let s go   :halazn:

cemdermen

arkadan itişli ya da dört çeker olması şart...W212 E serisi gönlümde yatan araba ama BMW 320d gözüm kapalı alırdım...

2000 motorda yüksek beygir, yüksek tork, iyi malzeme kalitesi, sessizliği, güvenliği, konforu, mühendisliği, tasarımı . . . . . . . .
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

ReDDeviL

Alıntı yapılan: onurc - 17 Aralık 2010, 01:45:42
yenı polo ve jetta. sahın gıbı ortalıkta .  36 lıraya sıfır polo alınıyor. daha nolsun . keske altımızdakılerın sıfırı uretılse cok guzel olur
onur haklisinda kac para olucakti ki hayatta herseyin bir degeri var ne yazikki :)
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cemdermen - 17 Aralık 2010, 01:50:17
arkadan itişli ya da dört çeker olması şart...W212 E serisi gönlümde yatan araba ama BMW 320d gözüm kapalı alırdım...

2000 motorda yüksek beygir, yüksek tork, iyi malzeme kalitesi, sessizliği, güvenliği, konforu, mühendisliği, tasarımı . . . . . . . .
bende 3.20 konusunda hak veririm
ADK

OffLineR

Altan ya senin şu imza ufalmıyor mu biraz.
Severim senin kuzuyu ama sayfa komple senin kuzu olmuş  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

DAS AUTO.

her zaman sıfır araba... ne demişler aklı kelden benzini shellden arabanı volkswagenden alacaksın... erman hocanın dediği gibi topcunuda arabanıda almandan alıcan  :) hocam ben yeni kasa beyazzzz polo aldım aşırı memnunum işçilik golf kalitesinde ve bir golf bin bir poloya diceksin ne fark var yok . haci bence düşünmeden polo al cok güzel cokkk 8)

mustklc

octiva 1.4 tsı yada 1.6 tdı
Araba binmek içindir..

ethapi

Az yakan 80-100hp arasında bir dizel alırdım.

GolfMk1Cabrio

Golf MK6 GTI tabikide onun karşıdan bana bakışı aşık etti kendine  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Alıntı yapılan: OffLineR - 17 Aralık 2010, 08:18:39
Altan ya senin şu imza ufalmıyor mu biraz.
Severim senin kuzuyu ama sayfa komple senin kuzu olmuş  :D
ilgilenicem  bu konuyla :D
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 17 Aralık 2010, 08:42:04
her zaman sıfır araba... ne demişler aklı kelden benzini shellden arabanı volkswagenden alacaksın... erman hocanın dediği gibi topcunuda arabanıda almandan alıcan  :) hocam ben yeni kasa beyazzzz polo aldım aşırı memnunum işçilik golf kalitesinde ve bir golf bin bir poloya diceksin ne fark var yok . haci bence düşünmeden polo al cok güzel cokkk 8)
aliriz bi gun ins.abi  ;D
ADK