Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 19

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

Alıntı yapılan: Ouzoo - 16 Aralık 2010, 17:56:14
Acele ettirme adamları Onur. Eleman eksikliği var diye elektrikçiye boyatmasınlar sonra,bitecek elbet..
Cillop gibi çıksında sana bikaç birşey aldıracam  :tamamdir

nedır abıcım merak ettım :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

ADK

Ouzoo

Sen çıkar da şu arabayı o zaman söyleyecem, bayılacaksın  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

onurc

Sımdı bak olmuyor ama . zaten arabayı ozlemısım ac kurtlar gıbı . bugun gıttım . marş bastılar yemedı araba. dedıler sen bas. bı bastım vıjjtt ettı sustu daha sesı cıkmadı sıncabımın :( içi miçi tozlanmıs hep . nasıl ozlemısım varya anlatamam .
sen yapma barı abı :D neymıs merak ettım yav. neyle ılgılı oldugunu çıtlat barı :D

ReDDeviL

ADK

onurc

onurc

demın aradım servısı . rengı sedeflı kırmızı karar vermıstık. cok apacı işi olucagını dusundum  . orjınal kırmızısına boyansın dedım. vernıgın ıcınede bıraz metal mı ne karıstırıyorlarmıs. ondan atın dedım ki guneste parlasın . orjın spec devam edıoruz ;)

atego

Orjinal rengi de çok güzel, canlı bir renk. Boyansın, hemen boya koruma falan yaptırın, ön kaputa da şeffaf film çektirin bence. Yolda gelen taşlar çok fena yapıyor :) Bir arkadaş komple şeffaf film çektirmiş arabaya. Anahtarla zorladık çizilmiyor bile :D

ThE_Unforgiven

Onur İnşallah bu yıl başına kadar araç çıkar :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 18 Aralık 2010, 13:13:00
Orjinal rengi de çok güzel, canlı bir renk. Boyansın, hemen boya koruma falan yaptırın, ön kaputa da şeffaf film çektirin bence. Yolda gelen taşlar çok fena yapıyor :) Bir arkadaş komple şeffaf film çektirmiş arabaya. Anahtarla zorladık çizilmiyor bile :D
:tamamdir
ADK

onurc

Alıntı yapılan: atego - 18 Aralık 2010, 13:13:00
dusundum onu bende. hele bı cıksın Allah ın ıznıyle neler yapıcam :) kafamda cok fıkır var. hepsını dokucem ıcraata :D

ReDDeviL

Hayirlisi olsun onur , dunden sonra bu parlaklik guzel geldi benimde gozume dum cur banyosu yapmisti ;D
ADK

nizam

ben demesem pembe sedefli boyayacaktın
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

onurc

senın de katkın var aynen . o lafı dedın bana . harbıden caydım :) dedım bı an . amacımız orjınal yapmak . bız cıngene ısı yapıyoruz. :) hondamı bu sankı :p