Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 16

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

çarşamba günü arabayı gormeye gdıcıem . gıtmısken baskı balatayıda goturucem degıstırsınler bakalım . babam subap konusunda kararlı . alıp kendı degıstırıcek sanırım . sureklı arastırıp duruyor. ben 25 tl fıyat aldım subaplar ıcın  tanesıne. daha da ındırebılırız belkı
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Subap iticiler vs hepsini elden geçirsin ozaman yanlız sizdekilerde otomatik ayarlımı ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

abı hıc bı bılgım yok . subap ıtıcegı bu arada degısıtırcek sadece. yanlıs yazmısım pardon

ThE_Unforgiven

Hee fincan denen parça onlar eksantrikleri sökecek sadece üst kapağı açacak yani ama eksantrikleri takarken senteye çok dikkat etmek lasım.Benimkiler değişti değişirkende işin tüm püf noktalarını kaptım hemen :D

sonuçta hacim farklı olsadda ikiside dohc motor ;)

onurc

babama ogretmeye kalksam . bana bı bakış atar guler gecer :D ben gene uyarırım . bana mı ogretıyorsun der :D eeheh :D

ThE_Unforgiven

Abicim üç ayrı yerden senteye bakıyorsun....

Triger kayışını tutan dişliden izi var ok şeklinde o kapaktaki oka denk gelecek. Eksantrik lerin başında dişlilerde iki yuvarlak var bunlar birbirine paralel duracak ve distirbütorun takıldığı yerde paralel olacak otomatikman... Senteyi alırken trigeri vitesi 5 e atıp aracı sağ önden tek tekere kaldıracak öle çevirerek senteyi getirecek işarte filan :D

ThE_Unforgiven

Bence ustaya verin 100 tl işçiliğe değiştiriyorlar eğer sentede düzlük olmadan çlalıştırırsanız aracı subapları eğebilirsiniz ;)

onurc

onurc

arac bugun boyancagı bılgısı gelmıstı en son . vaktım vardı fakat gıtmedım en son halıyle gormek ıstedıgım ıcın . yarına bıtmıs olur sanıyorum . debrıyajı falanı fılanı verıcez.  onuda degıstırıcekler. dıreksıyondan bı gıcırtı gelıyordu . ona bakıcaklarmıs.  sabah olsada gıtsem :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: d3n1s - 13 Aralık 2010, 22:26:14
olmayınca olmuyo da dur be abicim sende, adamın daha şimdiden hevesini kırma, bırak o duyguyu biraz daha tatsın ama, di mi ;)
eskiden banada tersti bu ciddilikler  acikcasi gece bir mekana gider eglenir sonra kolumuza takar cikardik , ama seviliyomus tabi bu isler hayir
Meselesi allah bilir ;)
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: onurc - 13 Aralık 2010, 22:53:28
altan abım hayırlı olsun . bende uykulu uykulu ısyerındekı kıza kendıme baglamısım . gece bır aradı 3.30 saat konustuk .  naptıysam kıza asık olmus resmen  :D kısmetımız acıldı . körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz hesabı :D 2.sıde yolda :D
devam onur ;D
ADK

ReDDeviL

Ben konulari bayagi karistirdim pardon  ;D
ADK

onurc

devam altan abı :D bı hata yapıp ayırdım yolu. tekrar gerı vıtes yapmak zorunda kaldım :D
herneyse :D bugun arabayı gormeye gıdıcem .  ruyalarıma gırıp duruyor sureklı araba :D

ReDDeviL

ADK