-

Başlatan arda_86xxx, 12 Aralık 2010, 11:20:25

« önceki - sonraki »

ThE_Unforgiven

Avrupa yakası bencde daha uygun ama bu tür bir mekan lazım bize sıcak olsun otoparkı olsun bütçeye uygun olsun vs. vs.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Ouzoo

Küçükçekmeceden sahil yoluna katılan yolda Florya'da birkaç yer var. Hem kendi otoparkı var hemde arkasında ispark var.
Büyükçekmecede  sahilde bol bol açık alanı, otoparkı  bulunan ve onlarca mekan alternatifi olan sahil var. 10-20  TL arasında açıkbüfe genelde heryer.
Avcılar sahilde yine yerler var.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: Ouzoo - 14 Aralık 2010, 17:57:17
Küçükçekmeceden sahil yoluna katılan yolda Florya'da birkaç yer var. Hem kendi otoparkı var hemde arkasında ispark var.
Büyükçekmecede  sahilde bol bol açık alanı, otoparkı  bulunan ve onlarca mekan alternatifi olan sahil var. 10-20  TL arasında açıkbüfe genelde heryer.
Avcılar sahilde yine yerler var.

geçen bayram oralardaydım evet gerçekte ngüzel yerler var ama karşıdan gelenler ekşimesin bu sefer :D

nizam

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 14 Aralık 2010, 17:58:02
geçen bayram oralardaydım evet gerçekte ngüzel yerler var ama karşıdan gelenler ekşimesin bu sefer :D

hiç üstümüze alınmıyoruz
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ThE_Unforgiven

Nizam sna demedim zaten :) genel olarak bakıyorumda orda olunca burdakiler burda olunca ordakiler su koyuveriyor..

mami6848

valla burda yani avrupada bildiginiz mekan varsa açık büfe uygun ismini ve adresini verin bi görüşelim biz. Birde şunu belirtmek isterim dilruba ii güzel bi durum var oda kar don olursa oraya çıkamayız :)

ThE_Unforgiven

hafta sonu hava bugünki gibi olacakmış sanırım. Mekan ismi bende araştıracam bakalım perşembe sahilde bi tur atıcam yeşilköyden başlıcam mutlaka güzel yerler var mesafe sorun olmazsa elbet.

cahitarsal

aracımın mars motoru arıza yapmıs takılı kalmıs hersey yanmıs lehımler dahıl..bugun 1 tane sıparıs werdım gelır ıse gelecegım hafta sonu..
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

ThE_Unforgiven

Marşsız gel :d biz el atarız vurdururuz :D

Han

benimkininde marş motoru bitik sandım ama değil  başka bilşisi var :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

burak.akın

Alıntı yapılan: cahitarsal - 14 Aralık 2010, 18:25:16
aracımın mars motoru arıza yapmıs takılı kalmıs hersey yanmıs lehımler dahıl..bugun 1 tane sıparıs werdım gelır ıse gelecegım hafta sonu..

marş motoru yeni değilmiydi ya bnde glmeye çlışıcm eşek su koyvermesse :) kış gldi acaipleşti

Han

kışın mk1ler acaip triplere geliyor yazın kusursuz çalışan mk1ler kışın soğuğa aldanıp bad triplere giriyorlar :D örn arada stop etme gibi :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

escocem

istinyede çok güzel bir alan var aslında hemen dibindede teraslı felan bir kafe var yanından cadde geçiyor caddenin diğer tarafındada hamurabinin güzel bi yeri var maX 15 TL ye gayet fiyakalı kahvaltı ederim zaman zaman hatta orda..tavsiyem..karşıdan gelecekler içinde zahmetsiz olur..fena fotoğraf çekilecek bi ambiansa sahip araçların park edileceği meydan..

burak.akın

dengesz hararet, gidişte bi yavaşlık bi uyuşukluk özellikle sileceklere bitiyorum  >:D bu kadar uyuşuk bi silecek görmedim o silene kadar bayılcak gibi oluyorum :D