Golf MK-IV- Comfortline

Başlatan yesilkrt, 28 Ekim 2010, 00:59:39

« önceki - sonraki »

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

OffLineR

Daha kalın olması daha iyi olduğu anlamına gelmez bence de.
Hatta kalın olduğu için direnci yüksektir o nedenle gereksiz masraf yapmayın demek istemiş Birol arkadaşımız.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

yesilkrt

Alıntı yapılan: OffLineR - 28 Kasım 2010, 16:39:29
Daha kalın olması daha iyi olduğu anlamına gelmez bence de.
Hatta kalın olduğu için direnci yüksektir o nedenle gereksiz masraf yapmayın demek istemiş Birol arkadaşımız.
ben kablo kalın derken daha kaliteli bir malzemeye benzediğini vurgulamaya çalıştım. Zaten direnç yüksek olursa gelen akım düşer. düşük akımla çalışan buji de kendini belli eder sanırım.
Kısacası şöyle sorayım: Buji kablolarının orjinalinden daha kaliteli olanı var mı yada buji kablosu çok fark ettirir mi randımanı?
MK-IV- Comfortline

OffLineR

Var tabii olmaz mı ama sorunun varsa bence orjinal al geç.
Ama orjinal olsun gerçekten.
Bana hassas ayar yapmıyorsan, yani 1.8T'yi yüklemiyorsan örneğin gerek yok bence.

yesilkrt

Alıntı yapılan: OffLineR - 29 Kasım 2010, 16:09:06
Var tabii olmaz mı ama sorunun varsa bence orjinal al geç.
Ama orjinal olsun gerçekten.
Bana hassas ayar yapmıyorsan, yani 1.8T'yi yüklemiyorsan örneğin gerek yok bence.
hiçbir sorun yok sadece daha işe yarar bişey midir acaba diye merak ettim
MK-IV- Comfortline

sponge

kazasız belasız ve cezasız kullanman dleğiyle abicim
Efsaneler değişmez sadece şekil değiştirir!

yesilkrt

Alıntı yapılan: sponge - 14 Aralık 2010, 20:00:36
kazasız belasız ve cezasız kullanman dleğiyle abicim
tşkr ederim.  cümlemizin.
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

Bugün egsozcuya gittim zırıltıdan dolayı. Egsozcu Şuayip var burda, Adanada. neyse sorun katalizör tıklaıymış ve orta susturucunun değişmesi gerekiyormuş. gitmişken son susturucunun fiyatını da sorayım dedim. Kültepe tipi performans egsoz sisteminden bahsetti, uzaktan kumandalı egsoz.istediğin zaman egsozu kapatıp açabiliyosun. neyse bir fiyat çıkardı.
Kat. iptali 70 TL
Orta Susturucu değişimi 70 TL
Ara 6cm 85 TL
Kültepe tipi son susturucu 420TL
Başlık 40 TL                                                                               toplam 685 TL (12 taksit)

Orta susturucuyu iptal etmeyecek, değiştirecek. Orta susturucu değişirse seste istenen denge tutturulamıyor dedi.
Sizce fiyat nasıl?
MK-IV- Comfortline

OffLineR

yesilkrt

Alıntı yapılan: OffLineR - 22 Şubat 2011, 20:51:17
Masrafa bak  :bekleriz:
iyi de sen de somut bi tavsiye vermiyosun ki. bi öncülük yap anlamıyoz işte koray
MK-IV- Comfortline

OffLineR

Ben de şimdiye kadar egsoz masrafına girmedim hiç :)

yesilkrt

katalizör tıkalıymış. değişimi de 700TL diyor.  kat iptali performansta etkili değil mi?
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

orjinal kat fiyatı nedir acaba?
MK-IV- Comfortline

golf_4

kat iptali yaptırırsan araban muayene den geçmez diyebiliyorum...yakıtın artar ..ve arıza ısıgı yanar...yanlısım varsa düzeltin ben bu sekılde oldugunu biliyorum
Vorsprung Durch Technik