Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Aynen abi 2 yetmiyo bana of roade da yaptigimdan ;D
ADK

ReDDeviL

Suleyman abi araba yatiyodu simdi kurtkoye geldimde gidisi bile degisti yeni lastik gibisi yok :) 4 taneye indirim yapmis galiba ondan 4almis  :D
ADK

ThE_Unforgiven

İyide mantıken çekerlere takarlar ya öle alışmışız :D Sende bakıp soran olursa dört çeker araç dersin :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Aynen abi normalde oylede 2 lastigim az fazlasina 4 vermisse mantikli tanidik cok babamin cunku. Derim ya soran olursa ben simetrik adamim ondan 4 unude degistirdim ;D
ADK

ThE_Unforgiven

Han

Dün o kadar aksilik yaşamama rağmen bugün arabam yarım marşta çalıştı ve şok oldujm :D akü btmişti benzin bitmişti marş motoru bozulmuştu ama sanki 10 tl lik benzin attım motor düzelmiş akü dolmuş vs vs
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

lostys

us panjurum için far buldum hoho :D bmc leyland ların farları cuk olcak gibi :D fiyat araştırıp kaportacı arkadaşın kapısını eşelicem :D

ALPER.

ThE_Unforgiven

ReDDeviL

Bende bu aksam bi cafedeyim o sirada arka cami biraz acik unutmusum ön camin ici hafiften buzdu :D
ADK

GolfMk1Cabrio

Sabah erken gitmemize rağmen TUV'de 40 küsürlü sıralardaydık normalde olsa hayatta sokmazlardı ama 2. deneme olduğu için birazda muhabbetimiz olduğu için 1. sırada ben girdim MK1'imi almaya sıranın sonuna kadar koştum yarı yolda yoruldum taa en arka sıradan 1. girince millet isyan etti  :tavazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

dün kurtköydeydim oğlanı orda 5 saat otoparkta yanlız bıraktım bir gittim ön cam içten buz tutmuş hehehe :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ercijuana - 13 Aralık 2010, 14:27:01
dün kurtköydeydim oğlanı orda 5 saat otoparkta yanlız bıraktım bir gittim ön cam içten buz tutmuş hehehe :D
benim yukaridaki yorumu okudunuzmu ;D
ADK

ThE_Unforgiven

Performans chipimizi çıkarttık orjinal ecu yu taktık. Canavar yavaşladı anlıcanız D: