Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

hıc sormadık abım . aceleye getırmeyelım dedık ıste. haftasonuna bıter kanımca.

ReDDeviL

Onur rabayla cikicaktim yola kar fena bastirdi biraktim arabayi atladim bir otobuse yoldayim simdi yolculuk bursa katinvalide ile tanismaya sans dileyin ;D
ADK

onurc

oo hadı bakalım :D bol şans abı :D en ıyısını yapmıssın otobusle gez bıraz. yatsın araba :)

ReDDeviL

Aynen onur gordugun gibi otobuste bile forumdayim wireles varmi diye sordum elemana bayada muhabbet ettik her gectiginde bi sey getiriyo ;D iyiki almamisim arabayi yoksa o lastiklerle yanlaua yanlaa giderdim heralde bursaya ferbitda iptal zaten karayolundan gidiyoruZ. Eyw kardesim ;D
ADK

ReDDeviL

Feribot olcakti ;D ferbit neymis ya :D
ADK

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 11 Aralık 2010, 10:19:35
Onur rabayla cikicaktim yola kar fena bastirdi biraktim arabayi atladim bir otobuse yoldayim simdi yolculuk bursa katinvalide ile tanismaya sans dileyin ;D

Bu kutsal görevde başarılar altan :D

Ouzoo

ahahah hadi tüylü şeytanın bol olsun  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Diesel

kolay gelsin onur abi  :tamamdir sarı sinyaller çok güzel çok hoşuma gitti tam oldschool gibi :) ;)
Kılıçoğlu Garage.

oguz oktay

olaaaaa altannn kıymaa kendine allah yardımcın olsun benim gibi souk terler bosalmasında sırtından bide hep yutkunarak konusmaaaa ;D ;D ;D

TDİ_MANİA

onur ben abımden gırıs yaptım . tesekkurler bırkan . yasım 19 bu arada abı demene gerek yok :) yasınıda bılmıyorum belkı buyuksundur :)
sınyallerın gelmesı bıraz uzun oldu ama araba yoktu zaten. cebımı yaktı bıraz ama olsun :) orjınal olsun dedık .

ThE_Unforgiven

ReDDeviL

;D ;D onurum hayirli olsun kardesim simdi bursadan donuuorum haftaya cuma veya haftasonu gelicem karsiya.
ADK