Herkeze Selamlar

Başlatan Z1400, 11 Aralık 2010, 15:13:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Z1400

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adım Abdullah ankarada oturuyorum 18 yaşımdayım panik adlı uyenin aracını aldım.

brkdmr38

Hayırlı olsun İyi forumlar
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Z1400

panik

:D :D cédric geldiiiiiiii ;D ;D
hoşgeldiniz abdullah, çağlar ben.

Z1400

Z1400

Abi bir ara gelcem yedekleri almaya ama aracı boyaya verdim şu aralar gelemiyorum..

cemdermen

keyifli sürüşler, hayırlı forumlar :)
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Z1400

STAK67

:) hoşgeldin foruma araç rengi aynı mı kalacak ? yoksa farklı bişey mi düşünüyosun ?

panik

Alıntı yapılan: STAK67 - 11 Aralık 2010, 17:15:07
:) hoşgeldin foruma araç rengi aynı mı kalacak ? yoksa farklı bişey mi düşünüyosun ?
muhtemelen aynı kalacaktır diye tahmin ediyorum, arabada kusur olarak boyası vardı. boya atmalarının altından pas çıkmıştı, bir de şöför kapısı yapılacaktı göçük vardı. inşallah rengi tutturabilirler.

Z1400

Araç komple soyulup kumlanıp aşırı sedefli maviye boyanacak rengini biraz acmayı dusnuyoruz..

brkdmr38

aracın yapım aşamasında fotoğraflayıp foruma koyarsanız seviniriz fikir sahibi oluruz şimdiden Kolay Gelsin
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Z1400

Fotoları çekmeye çakışacagım.

panik

Alıntı yapılan: Z1400 - 11 Aralık 2010, 17:43:40
Araç komple soyulup kumlanıp aşırı sedefli maviye boyanacak rengini biraz acmayı dusnuyoruz..
imdaaaat yok mu yetişen gitti projem elimdeeeen....
şaka bir yana allah kolaylık versin abdullah kardeş.eksik gedik olursa çekinme, hallederiz.